INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ

GALERIE FOTO Duelul galeriilor pe Naţional Arena: "Ţiganii, ţiganii" vs. "ŢSKA, ŢSKA!"

Suporterii Stelei au făcut spectacol aseară +6   FOTO
Suporterii Stelei au făcut spectacol aseară

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 01:58

Acestea au fost scandările preferate ale bulgarilor, pe de o parte, şi ale galeriei Stelei, de partea cealaltă, aceasta din urmă pregătind returul de la Sofia, unde suporterii lui ŢSKA vor susţine trupa lui Gâlcă.

Peste 1.500 de suporteri ai celor de la Ludogoreţ au fost prezenţi ieri în tribunele Arenei Naţionale. În momentul în care aceştia şi-au făcut apariţia pe stadion, ultraşii steliştii au început să-i fluiere şi să scandeze numele echipei rivale din Bulgaria, ŢSKA! Fanii "verzilor" au rispostat folosind cuvinte rasiste. "Ţiganii, ţiganii, ţiganii", au scandat de cîteva ori suporteri veniţi din Bulgaria.

Cum meciul de aseară a fost considerat de UEFA unul cu un grad de risc ridicat, partida a avut parte de un observator special trimis de forul de la Nyon, care să supervizeze publicul. "Avem un reprezentat care se ocupă exclusiv de cele două galerii, de ceea ce se scandează pe stadion şi totul este notat într-un raport special de joc", a precizat unul dintre reprezentanţii UEFA.

După primul joc disputat de Steaua pe teren propriu, în Champions League, în actualul sezon, cel cu Stromsgodset, UEFA a suspendat-o pe campioana României din cauza scandărilor publicului: "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani". UEFA a decis să închidă cîteva sectoare din peluza unde au stat cei care au avut acele scandări.

Keşeru, chemat de 6 ori la salut
Fanii Stelei n-au fost de acord cu decizia lui Costel Gâlcă de a-l lăsa rezervă pe Claudiu Keşeru, jucător care aseară, îniante de startul partidei, a fost aclamat la scenă deschisă. Atacantul a fost chemat de galeria Stelei de şase ori, numărul de goluri pe care l-a înscris în poarta celor de la Pandurii, în etapa precedentă, cînd Steaua a cîştigat cu 6-0.

5% din populaţia Bulgariei e de etnie rromă, adică în jur de 365.000

3,3% din populaţia României e de etnie rromă, adică în jur de 660.000

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
ertyuiop
ertyuiop  •  20 August 2014, 22:12
Postat de daccian pe 20 August 2014, 18:42

Si din principiu nu ar trebui sa mai mearga niciun roman in bulgaria in vacanta, sau sa isi faca numere de inmatriculare, oricat ar plati in plus altundeva. Ce ar putea sa cauta orice om normal intr-o tara scarboasa ca aia printre subumani urati si plini de rautate invidioasa?

se cunoaste ca nu ai fost niciodata in Bulgaria si ca esti o puta verde!

ertyuiop
ertyuiop  •  20 August 2014, 22:10

Paradoxal prin alianta cu Steaua bulgarii de la TSKA sunt priviti de mai multi suporteri cu simpatie in Romania decat in Bulgaria.....in lumea asta plina de ura in care traim e chiar un lucru frumos!

daccian
daccian  •  20 August 2014, 18:42

Si din principiu nu ar trebui sa mai mearga niciun roman in bulgaria in vacanta, sau sa isi faca numere de inmatriculare, oricat ar plati in plus altundeva. Ce ar putea sa cauta orice om normal intr-o tara scarboasa ca aia printre subumani urati si plini de rautate invidioasa?

Vezi toate comentariile (90)
Comentează