INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - JUVENTUS 0-0 (0-3 ÎN TUR)

GALERIE FOTO Toate camerele au fost pe ei! Ce s-a întâmplat cu Suarez și Chiellini la finalul meciului dintre Barcelona și Juventus

Getty / Guliver Images +11   FOTO
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 10:08

FC Barcelona a remizat cu Juventus pe Camp Nou, scor 0-0, rezultat care duce formația din Italia în semifinalele Champions League, după ce a câștigat manșa tur, 3-0.

La finalul partidei toți ochii au fost pe uruguayanul Luis Suarez și italianul Giorgio Chiellini. A fost a doua întâlnire dintre cei doi după incidentul de la CM din 2014.

Fundașul lui Juventus s-a dus la Suarez și l-a consolat pentru ratarea calificării. Mai mult, cei doi au făcut schimb de tricouri. Pare că momentul de la CM 2014 a fost uitat.

Atunci, la meciul din grupe dintre Italia și Uruguay, atacantul care atunci era la Liverpool l-a mușcat de umăr pe Giorgio Chiellini. Ambii au căzut pe gazon, însă primul a fost eliminat. Suarez a fost atunci suspendat 9 meciuri din echipa națională și 4 luni de la echipa de club.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1579841235647135
Rtl Design-haine  •  20 Aprilie 2017, 19:06

si jongleria unde e ?...ca mai mult tin eu cu prietenii mingea in spatele blocului...de=aia sunt varza la nationala ca jongleaza exact ca in video..adica deloc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează