INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Gattuso: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!"

Suspendarea de 5 meciuri dictată împotriva lui de UEFA i se pare exagerată:
Suspendarea de 5 meciuri dictată împotriva lui de UEFA i se pare exagerată: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!".

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 12:59

Suspendat 5 etape de UEFA, mijlocaşul lui Milan a dezvăluit ce l-a provocat să-l agreseze pe antrenorul secund al lui Tottenham în Champions League.


Gattuso nu mai e furios acum. Povesteşte exact ce s-a petrecut pe 15 februarie, la Milan - Tottenham (0-1), înainte să-l strîngă de gît pe Joe Jordan, antrenorul secund al britanicilor.

"Jordan m-a luat peste picior în timpul meciului, spunîndu-mi: «Hei, nu mai plonja atît, asta nu e piscină!». Apoi, la sfîrşit, şi-a scos ochelarii, provocator, parcă gata de bătaie. Urla la mine, mă înjura încontinuu. Numai «fuck» auzeam. Nu am mai lovit pe nimeni, însă acum a fost prea mult. Şi eu respect persoanele care mă respectă".

După ce l-a bruscat pe tehnician, "Bassong, un jucător de la Tottenham, a sărit şi mi-a zis: «You and me, pe tunel!» Şi am făcut «you and me», pentru că aveam experienţă în telefonie", a glumit mijlocaşul în vîrstă de 33 de ani: "Au avut noroc cei de la Tottenham că Ibrahimovici nu era lîngă mine în timpul confruntării cu Jordan. Nici astăzi nu s-ar fi terminat bătaia dacă s-ar fi implicat Zlatan".

Gattuso dezvăluie că "mi-ar fi plăcut să merg la retur, pe White Hart Lane, dar am fost sfătuit să nu o fac. Am înţeles că 47.000 de oameni mă aşteaptă să-mi dea o palmă, aşa că voi rămîne la Milano".

Realizează că "m-am făcut de rîs". Totuşi, suspendarea de 5 meciuri dictată împotriva lui de UEFA i se pare exagerată: "Lipsea doar să mă trimită la închisoare!".

VEZI AICI GESTUL LUI GATTUSO LA ADRESA LUI JOE JORDAN

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
salaaurel
salaaurel  •  06 Martie 2011, 08:58

Pentru Gattuso nu exista nici o explicatie,el trebuia doar sa joace fotbal,cat priveste secundul de la Tottenham,pacat ca nu se aplica aceeasi masura,deoarece este oficial,si n-ar avea voie sa agreseze ,jucatorii adversi,dar asta este JUNGLA fotbalului,Pacat.

mnezo
mnezo  •  23 Februarie 2011, 15:55

alaturi de Gattuso !!! asa merita si "expertii" in fotbal care is dau cu parerea dar nu s-au intalnit niciodata cu mingea ...

cipicao_smq
cipicao_smq  •  23 Februarie 2011, 14:33

derek poate tu esti un mare **** gattuso e printre singuri care joaca un fotbal adevarat . Restu sunt MINGICARI . cat despre secundu ala...... numai cuvinte de "lauda" :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close