INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - CFR CLUJ 1-2

Gazeta a aflat cum şi-a făcut Andone jucătorii să treacă peste golul primit cu un minut înainte de pauză: ”Arătaţi-mi cine sînteţi!”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 22:33

Discursul tehnicianului din pauză şi schimbările excelente din a doua parte a meciului au revigorat jocul campioanei


Marco Streller a tras cortina peste prima repriză a partidei cu CFR Cluj cu o execuţie care părea să o îngroape pe campioana României. Andone a plecat îngîndurat la vestiare. "Nu pot să cred, primim gol din fază fixă, în minutul 44. Am lucrat două zile numai cornere şi lovituri libere", şi-a vărsat oful antrenorul, în drumul spre cabine. La Liberec, CFR marca în ultimele secvenţe ale primei reprize, prin Kapetanos. Situaţie ideală atunci, moment dificil de gestionat la Basel.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Andone şi-a revenit însă la vestiare şi nu i-a lăsat pe jucători să-i citească dezamăgirea. "Uitaţi de faptul că am luat gol în minutul 44! Haideţi să nu ne pierdem capul! Nu s-a terminat totul aici. Ne trebuie mai mult curaj, mai multă determinare. Să nu ne pierdem organizarea defensivă, sînt sigur că-i vom surprinde. Am încredere în voi, arătaţi-mi cine sînteţi!", le-a spus Andone jucătorilor săi.

Căpitanul Cadu a sărit în ajutorul lui şi l-a completat: "Se poate! Nu sînt o echipă de speriat. Am avut cîteva şanse în prima repriză, să avem răbdare şi vom mai avea ocazii", a sunat discursul căpitanului. Ce a urmat? Felgueiras a scos incredibil în faţa lui Stocker şi Streller, la aceeaşi fază (48). Andone a mutat inspirat. Ronny a intrat în locul lui Kape (50), iar CFR a cîştigat viteză în atac. Sougou a egalat (66), "Fălcosul" l-a introdus pe Mureşan în locul lui Godemeche (67). Imediat, Muri a pasat decisiv la a doua reuşită a senegalezului (71). Andone l-a trimis şi pe Nicoară în teren, care a pulverizat banda stîngă şi a creat ocaziile din final ale jucătorului african.

"La pauză am vorbit în vestiar. Intrasem cu frică, cam timid, în prima repriză. Am văzut la toţi coechipierii mei încrederea că va fi bine. Ne-am propus să ieşim să jucăm, să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a recupera"
Cadu, căpitan CFR

Kapetanos: "Nu sîntem calificaţi"
Golgeterul campioanei, Pantelis Kapetanos, a avertizat că "feroviarii" mai au de muncit pentru a ajunge în grupele Champions League. "Toată lumea vrea să ajungă acolo. E altceva, cea mai tare competiţie din lume. Nu trebuie să ne considerăm calificaţi, am întîlnit un adversar puternic. La pauză s-a schimbat ceva, ne-am încurajat şi ne-am spus că putem obţine un rezultat bun, chiar şi victoria", a declarat atacantul grec.

Deac pleacă la tratament
Accidentat în meciul cu FC Vaslui (3-0) din etapa a treia a campionatului, Ciprian Deac continuă recuperarea. Mijlocaşul CFR-ului va pleca astăzi în Turcia pentru un tratament injectabil. Deac a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern la genunchiul drept, iar după ce a fost consultat de mai mulţi specialişti s-a decis că nu necesită intervenţie chirurgicală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  24 August 2012, 01:43
Postat de hristac pe 23 August 2012, 08:24

m-am speriat ! am crezut ca le-a zis ceva tactic ! pe unde sa insiste,pe care sa-l pazeasca, sa schimbe anumite scheme.... caterinca din asta ! nu .. nea ando a preferat varianta romaneasca...

1-2 scor final....e suficienta "tactica" pentru tine?

alpin....
alpin....  •  23 August 2012, 22:24

CeFuRa este achipa arbitrilor, PDL-ului si UDMR-ului CeFuRa este cunoscuta in europa: THE BLATISII CeFuRa este rusinea clujului si a tarii

cfrclujole
cfrclujole  •  23 August 2012, 19:09
Postat de redgofcd pe 23 August 2012, 17:42

Prea mare tam-tam pt. 2 goluri bulanoase date pe contraatac. Basel e departe de a fi eliminata. In retur nu-i vad bine pe Clujeni.

Da! Ai dreptate! Toata ziua, echipele romanesti, le dau lectii in cupele europene celor de la Barca, Real, MU si altor echipe de 2 lei.......Mai urmeaza sa spui ca Basel ar juca la noi in campionat undeva prin judeteana si am lamurit-o si pe asta! Oricum inainte de a te avanta in discutie sa asteptam returul apoi vom avea ce discuta! Ti se pare corect?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close