INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, 16 AUGUST, GSP.RO

Gazeta a descoperit unde ascunde Steaua 20.000 de bilete pentru turul cu City!

Gigi Becali obișnuiește să păstreze un număr însemnat de bilete la meciurile tari, pentru a le oferi prietenilor // FOTO: Cristi Preda
Gigi Becali obișnuiește să păstreze un număr însemnat de bilete la meciurile tari, pentru a le oferi prietenilor // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2016 00:51

Clubul anunţă că la case vor fi puse în vânzare tichete doar dacă vor rămâne din cele disponibile pe platforma biletesteaua.ro, unde însă clubul a cedat numai 31.000.

Suporterii Stelei care nu şi-au rezervat deja bilet, pe site-ul biletesteaua.ro, pentru meciul cu City au pierdut orice speranţă de a vedea confruntarea din tribunele stadionului Arena Naţională.

Pe platforma respectivă, conducerea clubului a pus spre vânzare 31.000 de bilete, iar aseară târziu acestea aproape că au fost epuizate în totalitate, mai erau doar câteva zeci, doar la una dintre peluze, care trebuie să se fi irosit până în această dimineaţă.

În afara acestora, dar şi a celor rezervate pentru fanii lui Manchester City, a zonei de tampon, adică spaţiul liber, de securitate, din jurul galeriei "cetăţenilor" şi a cotei celor de la UEFA, pentru sponsorii şi partenerii forului de la Nyon, ar mai fi în jur de 19.000-20.000.

Gazeta Sporturilor s-a interesat ieri la clubul Steaua pentru a afla când se vor pune în vânzare şi acestea, la casele de bilete.

"Vom mai pune la case, doar dacă vor mai rămâne nevândute dintre cele disponibile pe site-ul biletesteaua.ro" a fost răspunsul oficialilor roş-albaştrilor.

Şi atunci, ce se întâmplă cu acele 19.000-20.000 de bilete? Răspunsul a fost oferit pentru ziar de surse din cadrul clubului. Citește în ediția tipărită articolul integral cu toate detaliile. 

De asemenea, Gazeta răspunde azi la o altă întrebare pe care și-o pun fanii Stelei: "Sunt mari sau nu prețurile tichetelor pentru turul cu englezii?". 

Ziarul e la chioșcuri de la prima oră, dar poate fi răsfoit și pe net, după ora 1:00, AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (188)
1745flo
1745flo  •  11 August 2016, 19:38

Cum unde ascunde? Cautati-l pe cioban peste tot ca doar e un puscarias eliberat conditionat si e in stare de orice!

kos_tyn
kos_tyn  •  11 August 2016, 17:54

cumva in Kiloti? dau fuga sa cumpar ziarul ca e musai sa stiu; oare pe une se vinde ziarul?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 August 2016, 16:04

gazeta a descoperit ***, rimeaza nu? adica se potriveste, daca nu potriviti-o voi, gazetarii, ......cu mana!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (188)
Comentează