INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-1

Gică Popescu: "Nu Messi a fost omul finalei, ci Abidal!"

Titular după ce în martie s-a operat de tumoare la ficat, Abidal a primit de la Puyol banderola la festivitatea de premiere Foto: Reuters
Titular după ce în martie s-a operat de tumoare la ficat, Abidal a primit de la Puyol banderola la festivitatea de premiere Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 21:24

Gică Popescu a pronosticat că Barcelona va cîştiga cu 3-1!

Dacă dai în hol la "Scalini" peste Gică Popescu şi nu ştii cine e, ai crede că se pregăteşte pentru o defilare de modă. De fapt, fostul căpitan al echipei naţionale, al Craiovei şi al Barcelonei se îndreaptă spre finala Champions League. Facem pentru "Gazeta" două reprize de interviu.

PRIMA, înainte de meci:

- Se zice că singura echipă care-i poate pune probleme Barcelonei e Manchester.
- Voi, presa, ziceţi asta. Mai înainte am fost la hotelul Barcelonei. Am vrut să-l salut pe Pep, dar am nimerit la şedinţa tehnică. I-am lăsat vorbă că-l voi felicita după meci.

- Asta înseamnă că...
- Batem cu 3-1! Am şi intrat în direct la "Barca TV", de acolo, din hotel, şi am dat pronosticul meu: 3-1 pentru Barca! Cei de la "Barca TV" sînt mereu în hotel cu echipa şi transmit live tot ce se întîmplă. M-au băgat şi pe mine în seamă... (Rîde). Şi-au amintit că am trecut pe acolo... (Rîde iar). Glumesc. De fapt, e o mare onoare pentru mine.

A DOUA, după:

- Ai ghicit, nu?
- Chiar, cît aş fi luat la pariuri pe scor corect, 3-1?

- Nu ştiu, mă interesez...
- N-am crezut totuşi că Manchester va da o replică atît de slabă. Golul lui Rooney a venit întîmplător.

- Messi?
- Fantastic! Dar pe mine m-a impresionat toată povestea cu Abidal. Cînd Puyol i-a cedat banderola, iar banderola de căpitan al Barcelonei e o in-sti-tu-ţi-e! Crede-mă că ştiu ce spun! Toată presa internaţională o să-l laude pe Messi. Pe bună dreptate. Dar a fost seara lui Eric Abidal.

- L-ai felicitat pe Guardiola?
- L-am tot sunat, dar are telefonul închis. I-am transmis prin Carlos Naval toate salutările. Carlos e omul care, din punct de vedere sportiv, are grijă de toate. Cînd Van Gaal s-a întors la Barcelona, a spus la conferinţa de presă că e mîndru să lucreze din nou cu Carlos, apoi i-au dat lacrimile! E "superbăiat" Carlos. M-a "perpelit" şi cu biletele pentru finală, dar tot mi-a dat cam 80 la sută din ce-i cerusem.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
lucian_melb_au
lucian_melb_au  •  11 Iunie 2011, 00:52

Gica ramane unul dintre cei mai buni fotbalisti romani. Voi astia care numa' il criticati, cine sunteti de fapt? Stati la TV cu berea si va dati mari suporteri al Barcelonei doar ca are acum performante? Peste cativa ani, hop treceti la alta echipa care va fii in forma maxima. Mai vedeti un roman la Barcelona? Macar rezerva rezervelor....? Nu? Gica a fost CAPITANUL acestei echipe. Asa ca, ciocul mic. Eu l-am prins pe Gica in perioada cand juca, nu am auzit de el doar de pe goagal si iutub.

sergiu_roman
sergiu_roman  •  30 Mai 2011, 10:30

Bai, câta ranchiuna zace-n voi ! Nici eu care nu-l sufar pe Gica Popescu si nu as fi capabil de comentarii atât de veninoase...Adevarul este ca omul a fost si ramâne mare...restul e tacere cu adevarat fiindca daca el conteaza în lumea aceea voi nici macar nu existati...

rorika
rorika  •  30 Mai 2011, 10:29

vorbeste invidia din doi inapti care nu vor realiza nimic in viata asta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează