INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - MANCHESTER UNITED 0-2

Giggs şi Rooney o aduc pe Manchester United mai aproape de finala Ligii » Execuţie

Wayne Rooney
Wayne Rooney

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 01:33

"Minerii" au fost o jucărie în mîinile "diavolilor" lui Ferguson. Englezii ar fi cîştigat chiar mai confortabil dacă n-ar fi fost paradele portarului Neuer


VEZI GOLURILE DIN SCHALKE - MANCHESTER UNITED 0-2!

Sir Alex Ferguson îşi poate face deja planurile pentru marea finală din 28 mai, de pe Wembley. Aşa cum, aseară, Schalke nu i-a pus nici un fel de probleme lui United la Gelsenkirchen, e prea puţin probabil s-o mai încurce în returul de miercurea viitoare, de pe "Old Trafford". Mai ales în condiţiile în care ultimele 90 de minute ale acestei semifinale pornesc de la 2-0 pentru "diavoli".

Reduta Neuer
"Naşi" ai Interului în "sferturi", "minerii" s-au făcut aseară mici de tot în faţa "diavolilor". Atît de mici încît duelul de pe Veltins Arena s-a transformat rapid într-o miuţă la poarta lui Manuel Neuer. Şi dacă la pauză s-a intrat fără gol pe tabelă, e meritul exclusiv al portarului german.

Rînd pe rînd, Rooney, Park Ji-sung, Giggs şi "Chicharito" Hernandez au luat la ţintă poarta nemţilor. Din toate poziţiile. Degeaba. Neuer n-a lăsat nimic. Cînd toţi vedeau balonul în poartă, goalkeeperul "minerilor" mai făcea o paradă şi îndepărta pericolul.

Miuţă
Senzaţia unei miuţe a persistat şi la reluare. Accentuată nu numai de intervenţiile lui Neuer, ci şi de reacţia antrenorului neamţ, Ralf Rangnick, care a optat pentru mai multă siguranţă defensivă, cu bătăiosul, dar rudimentarul Kluge în locul creativului Baumjohann.
Refuzul de a juca l-a costat însă. Cînd toată lumea se întreba cît va mai rezista portarul lui Schalke au început să pice şi golurile. Giggs, la o pasă "luminoasă" a lui Rooney, 1-0, apoi Rooney, servit de Javier Hernandez: 2-0. Şi returul de la Manchester e deja o formalitate.

7 parade a avut portarul Neuer în faţa atacanţilor lui United pînă la golul de 0-1 al lui Giggs

Cealaltă semifinală, Real Madrid - FC Barcelona, se va disputa azi, cu începere de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
xstream
xstream  •  27 Aprilie 2011, 08:41
Postat de ciupi0812 pe 27 Aprilie 2011, 06:22

de multa vreme n-am mai vazut asemenea reflexe la un portar de fotbal. umbla bavarezii cu limba scoasa dupa el...

in meciul cu porto daca e sa cauti pe net, acolo sa vezi ce interventii si reflexe ..... eu unul cred ca e noul kahn ! si de gea e bunicel

ciupi0812
ciupi0812  •  27 Aprilie 2011, 06:22

de multa vreme n-am mai vazut asemenea reflexe la un portar de fotbal. umbla bavarezii cu limba scoasa dupa el...

xstream
xstream  •  27 Aprilie 2011, 00:20
Postat de gizah88 pe 26 Aprilie 2011, 23:35

mama frate si vrei sa spui ca trebuie sa asteptam pana pe 4 aprilie sa vedem returul ? incredibil frate :) Bravo Manchester , o finala Manchester Barca ar fi misto, iar una Manchester Real ...nu-i vad bine pe madrileni :)

exact!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează