INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA 2-0 (ÎN TUR 1-1)

Gigi a confiscat lojele » Patronul a blocat cinci loje pe Arena Națională și a oprit alte 3.000 de tichete pentru rude și prieteni

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 00:00

Gigi Becali credea că va da lovitura la meciul de aseară și anunța imediat după tragerea la sorți că la jocul de la București cu Sparta în tribune vor fi peste 50.000 de spectatori.

Planul finanțatorului nu a funcționat în totalitate, iar aseară pe Arena Națională au fost prezenți circa 40.000 de fani. Dintre aceștia, peste trei mii au intrat fără să plătească bilet!

Cum s-a ajuns la această situație? Sursele ziarului dezvăluie "că Becali i-a cerut lui Argăseală să-i aducă la Palat 3.000 de tichete la tribuna I în cele mai bune zone pentru a le da celor din familie, rudelor și prietenilor. Argăseală s-a conformat, iar imediat de pe site-ul bilete steaua.ro au dispărut biletele solicitate de patron". Aceleași surse susțin că Becali a decis că oprească și cinci loje de pe Arena Națională și să le ofere numeroșilor săi invitați care au ținut să vadă live duelul cu praghezii.

Nu e pentru prima dată când Gigi procedează în acest fel. La fel s-a mai întâmplat în 2013, la meciul cu Chelsea din optimile Europa League, când a blocat 8.000 de bilete, iar fanii au făcut scandal.
"Așa am vrut eu să fac, care-i problema? Am ţinut vreo 8.000 de bilete, am oprit și mai multe loje. Vine Hagi, vin miniştri, fetele mele, nevastă-mea... De exemplu, Hrebenciuc a cumpărat 100 de bilete, nu a vrut gratis. Şi jucătorii au luat cam 2.000 sau 3.000 de bilete. Ei aveau 12 bilete de la club şi au mai cumpărat pentru prieteni", a spus Becali în februarie 2013.

Cu Chelsea a umilit glorile

La meciul din urmă cu 3 ani și jumătate, Becali a luat "foc" când mai multe glorii ale clubului i-au reproșat că nu le-a păstrat bilete pentru partida cu Chelsea: "Eu nu sunt servitor. Dacă eşti glorie, hai la palat şi îţi dau invitaţie, doar n-o să credeţi că mă duc eu la fiecare în parte. Altfel, cum? Mă scuzaţi că nu vă ştiu adresa să vin acasă la voi ca poştaşul. Orice glorie poate veni pentru să-și ia invitație. Bumbescu a sunat să cerşească 1.000 de euro. Acum de ce i-a fost ruşine să ceară un bilet?!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 August 2016, 14:13

Pai pe anumite "glorii" le-a "umilit" cand a inceput sa nu le mai dea bani. Pana atunci mereu ii cereau bani unii. Pana la un punct, le-a tot dat bani. Dar s-a oprit cand a vazut ca aia beau banii si apoi il injura prin presa. Sa fie de condamnat pentru asta? Sa ma fereasca Dumnezeu daca il apreciez pe "patron", cred ca stiti ca il critic de ani de zile pe asta pe aici, insa in cazul asta cu "gloriile" adevarul e undeva la mijloc.

spinoza
spinoza  •  04 August 2016, 11:28

Tromboane si stire de doi lei.

gicab
gicab  •  04 August 2016, 09:55

Alte 30000 de mii de bilete au fost împărțite unor studenți si elevi...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează