INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Sparta Praga » În ce condiții se poate realiza transferul

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 10:53

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

După meci, Gigi Becali a declarat că i-a plăcut de Tiemoko Konate, mijlocașul Spartei. Patronul Stelei a spus că ar fi dispus să facă o ofertă pentru jucător, dacă formația roș-albastră îi elimină pe cehi.

"Mi-a plăcut de Konate. Dacă o scoatem pe Sparta, poate îl transfer. El este un jucător foarte bun. Să vedem dacă trecem de ei. Dacă se califică ei, o să cumpere cehii de la noi.

Noi mai avem nevoie de doi jucători de atac și de un fundaș dreapta. Nu avem valoare în atac", a spus Becali la televiziunea sportro.

750.000 €este cota lui Konate, potrivit transfermarkt.de

Tiemoko Konate este un mijlocaș lateral de 26 de ani, care este din 2012 la clubul din Praga. Ivorianul a bifat 34 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 3 ori și oferind două pase de gol.

Konate a fost cel mai bun jucător al Spartei în meciul cu Steaua, primind nota 8 din parte Gazetei Sporturilor. Mijlocașul i-a creat mari probleme lui Enache și a câștigat multe dueluri cu fundașul stelist.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
vasileschi
vasileschi  •  27 Iulie 2016, 15:07

Extraordinar!!!! acum lasam jucatorii urmatoarelor adversare din campionat , si incepem sa luam de la echipa care intereseaza cel mai mult in momentul de fata , respectiv Praga ! dupa care luam din nou din campionat !!!!!

dchldiu
dchldiu  •  27 Iulie 2016, 14:49

Din pacate se reconfirma faptul ca Steaua nu are la ora actuala un fundas dreapta veritabil... Enache este clar mijlocas de banda dreapta. Iar asta confirma faptul ca nu exista o strategie coerenta la nivelul selectiei... de cel putin 4-5 sezoane se insista cu carpeli pe postul de fundas drapta. Mijlocasi de banda nu mai exista pentru ca au fost transferati afara, cei centrali incearca sa compenseze insa raman zone mari descoperite in fata fundasilor centrali pe care Stanciu nu este in stare sa le acopere, e ca un barzaun care bazaie pe langa minge in fazele de aparare. Nu recupereaza nimic, iar cand recupereaza nu da drumul repede la minge din zona periculoasa. Jenant, domnule Reghecampf...

blatistu49
blatistu49  •  27 Iulie 2016, 14:34
Postat de Adrian Zaharia pe 27 Iulie 2016, 13:03

domnule BECVALI sper ca de data asta o sa va tineti de cuvant si sa mai aduceti ceva jucatori ceva mai bunisori

esti pr o ca BECALI le inghit minciunile ciobanu todeauna jucator de la echipa adversa dupa ce va elimina nu va mai trebe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close