INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY

Gigi Becali îl îngroapă în bani pe Reghe, dacă Steaua trece de City! Ce sumă i-a promis patronul

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 21:25

Steaua va da piept cu cel mai greu adversar posibil în play-off-ul Ligii Campionilor, dar roș-albaștrii speră că pot da lovitura și o pot elimina pe Manchester City.

Gigi Becali, Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au fost prezenți la meciul dintre FC Voluntari și FC Botoșani, încheiat cu scorul de 4-2, iar la finalul patridei, patronul a dezvăluit ce primă plănuiește să-i ofere tehnicianului roș-albaștrilor, dacă Steaua se califică în grupele Ligii. 

"Dacă trece Steaua de City, Reghe va lua 1,2 milioane de euro, plus diurnă", a spus Becali la Digi Sport.

Acesta a comentat și situația lui Hamroun, pe care speră să-l vândă în iarnă la o echipă din vestul Europei.

"Hamroun, dacă mă ascultă, poate pleca pe bani mulţi la o echipă mare din Europa. El are unele calităţi mai bune decât Stanciu, însă îi lipseşte ceva: nu marchează. Stanciu trage din orice poziţie, el visează golul. Asta înseamnă să fii jucător de geniu", a adăugat patronul Stelei.

Meciul tur dintre Steaua și Manchester City se va juca la București pe 16/17 august, iar returul pe 23/24 august. Partidele vor fi transmise de Pro tv, Dolcesport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 August 2016, 10:14
Postat de que_cod pe 06 August 2016, 09:01

Ei traiesc sa comenteze meciurile si toate miscarile Stelei, ca despre Dinamo, nu prea ai ce sincer sa fiu. Eu stiu vreo 10-15 dinamovisti in cercul meu de cunostinte, si astia vad TOATE meciurile Stelei. Astia se uita la Steaua mai mult ca mine. Asta e viata lor! :)))

Traim intr-o tara asa zis democratica si fiecare avem parerile lui.Nu esti de acoed ,iti vezi de treaba.Rau este ca din partea suporterilor stelisti incep rautatile la adresa altor echipe.Unele dintre ele traverseaza perioade grele.Si Steaua poate pati la fel.Nimeni nu e ferit de necazuri. Prin victoria in fata unei echipe neasteptat de modeste (cel mai slab -portarul-toate suturile pe spatiul portii au fost goluri!)nu cred ca da dreptul suporterilor sa ironizeze celelalte echipe romanesti. Si CFR-ul si-a castigat dreptul de a juca in cupe (prin fotbal),dar si l-a pierdut pe considerente financiare. Si e un pic bizar faptul ca orase importante si economic mai ales din Ardeal nu au fotbal ,dar au comune din jurul Bucurestilor.Oare nu e o spalare de bani? O gramada de bucuresteni de vaza au fost sau sunt la puscarie.Nu ca ardelenii n-ar avea si ei cozile lor de topor,dar *miticii* sunt campioni.Imi pare rau ,dar asta e.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 August 2016, 10:07
Postat de chromophobia pe 05 August 2016, 23:38

Fotbalistul Tamas e talentat si acum si experimentat.Valoare a avut mereu,l-a luat Galatasaray de la Dinamo cand avea vreo 22 de ani,a fost la Celta...Aici vorbim de fotbalistul Tamas.Cfr l-a dat afara pe alt motiv decat fotbalistic asa cum l-a dat afara si Radoi

N-am spus ca Tamas nu e talentat.Dar mai ales cand ai o anumita reputatie trebuie sa-ti vezi de treaba.Sa sufli si in iaurt.In plus ,a fost rautacios.Cand cu Hamroun.Nu se fac astfe de chestii intre colegi.Nu el ii plateste salariul celuilalt.

radu978
radu978  •  06 August 2016, 10:01

Bine ca nu-l ingroapa in branza si in lapte de capra.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează