INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 2-1, 1-3 LA PENALTY-URI (ÎN TUR 1-2)

Glume cu ”Sorinaccio”: ”Mourinho mă imită” :D

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 09:37

Antrenorul Sorin Cîrţu, 56 de ani, s-a amuzat copios cînd l-a văzut pe portughez în genunchi: ”Mai are să spargă plexiglasul unei bănci de rezerve”


Imaginea cu Mourinho în genunchi, la finalul partidei Real - Bayern, publicată ieri de GSP alături de cea a lui Sorin Cîrţu într-o ipostază asemănătoare l-a făcut pe antrenorul român să reacţioneze în stilul său carismatic. "Jose mă imită tot timpul. A făcut-o şi după ce am arătat eu acel semn cu mîinile încrucişate. Mai are să spargă plexiglasul unei bănci de rezervă", a comentat amuzat "Sorinaccio".

Tehnicianul deplînge, în mod special, eliminarea Barcelonei şi, surprinzător, este dezgustat de «autobaza» folosită de Chelsea pe «Camp Nou»: "Am mai jucat şi eu defensiv, dar nu ca Di Matteo. Ce a făcut el cu Barca a întrecut orice închipuire".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
flo_ax
flo_ax  •  27 Aprilie 2012, 13:47

Cartule, ai face bine sa-l imiti si tu din cand in cand, cu un rezultat, doua!

werdy
werdy  •  27 Aprilie 2012, 12:16

Ca la gramatica , un prost , doi prosti...................

k1ket
k1ket  •  27 Aprilie 2012, 06:43

Stadionul celor din Barcelona nu se numeste in nici un caz "Bernabeu"! Un articol de 10 randuri presupun ca e foarte greu de scris... corect!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează