INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR SKOPJE 3-0

Golgeterul lui Vardar a vrut să-i impresioneze pe "cîini" cu Steaua: "Vreau la Dinamo!"

Kostovski a avut
o evoluție
penibilă aseară
Foto: rpressport.ro
Kostovski a avut o evoluție penibilă aseară Foto: rpressport.ro

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 23:20

Golgeterul lui Vardar, Jovan Kostovski, 26 de ani, a mărturisit înaintea confruntării cu Steaua că şi-ar dori să-i impresioneze pe "cîini" într-atît de mult încît să-l transfere de urgenţă


- Jovan, ştii de interesul pe care Dinamo l-a manifestat în privinţa ta?
- Da, am fost anunţat şi eu de agenţi. Mă bucur că o echipă de tradiţie precum Dinamo Bucureşti, care este şi-o trambulină către cluburi importante din Europa, m-a avut în atenţie şi sper să mă aibă în continuare în vizor.

- Te-ar tenta un transfer în România?
- Da, clar! Mi-aş dori să joc la Dinamo şi cred că nu este imposibil ca transferul să se realizeze. Îi pot convinge pe oficialii clubului în această "dublă" cu Steaua, este cea mai bună oportunitate pentru mine. Şi nu sînt nici un fotbalist scump.

- Steaua este chiar rivala istorică a lui Dinamo!
- Tocmai de aceea vreau să mă afirm pentru ca Dinamo să mă transfere. Eu cred că pot face faţă rigorilor la echipa română. Sau, poate, cine ştie?!, mă poate dori chiar Steaua. Dinamo sigur este interesată de mine.

- Ce şansă estimezi că aveţi pentru retur contra Stelei?
- Noi vom încerca să învingem. Restul? Veţi vedea la Skopje!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (77)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 21:26

vise...

ncaeu
ncaeu  •  17 Iulie 2013, 14:06
Postat de vladutz13 pe 17 Iulie 2013, 10:47

Chiar l-am urmarit pe baiatul asta, de curiozitate... a avut niste driblinguri frumoase, niste demarcari, nu vad cu ce ar fi sub Nikolici sau Piovaccari.

al vrei la steaua ?

zidane92
zidane92  •  17 Iulie 2013, 11:38
Postat de thumbzilla.. pe 17 Iulie 2013, 11:35

Omul e ambitios :)))vrea dar nu prea poate :)))

lasa ca e bun piovaccari ala al vostru atacantul nu trebuie neaparat sa iti dea un gol din foarfeca in 10 minute iti dai seama dupa cum intra la joc,cum alearga ,cum pune piciorul la minge,cum se demarca ce poate si in 10 minute m-am convins ca kostovski e bun si piovaccari nu ok esti lipsit de pregatire fizica dar oricat de nepregatit fizic ai fi daca pleci de la mijlocul terenului si ramaii singur cu pecanha in supercupa si tragi ca gheorghe in portar e clar ca nu esti bun!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează