INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RONALDINHO ŞOCHEAZĂ

Grăsuţinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Fără jocuri în picioare de 4 luni, brazilianul a făcut burtică şi fălci.

Imagine deplorabilă lăsată de Ronaldinho. Prezent la un meci caritabil contra rasismului, mijlo­caşul brazilian a surprins prin con­diţia fizică deloc de invidiat. De­parte de silueta stilizată din pe­rioada de graţie de la FC Barcelona, el şi-a etalat cu largheţe noile “podoabe”: burtică şi fălcuţe. Oricît a încercat să şi le ascundă, nu a putut. Nici cele două goluri mar­cate n-au reuşit deloc să atenueze şocul vizual provocat de “Dinţos”.

Poreclit imediat “Gordinho”, a­di­că “Grăsuţinho”, Ronaldinho a a­rătat astfel că, fizic, i-a priit cu vîrf şi în­desat vacanţa: el n-a mai jucat la Barça din 9 martie, de atunci lip­sind din cauza accidentărilor. I-ar putea afecta însă viitorul. Ne­mai­do­rit la gruparea catalană, Dinho e în căutarea altei echipe, dar actuala în­făţişare l-ar trăda fiindcă, aşa cum a scris “La Gazzetta dello Sport”, “Ronaldinho e dur­du­liu, cine să-l ia aşa?”.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (16)
 •  06 Iulie 2008, 11:17

Mai,mai,mai,mai !!!! La urma urmei e si el om,nu si-a luat angajamentul fata de nimeni sa arate ca un manechin,principalul sa dea goluri sa joace bine.Da onditia fizica e chestiunea sa personala.

 •  02 Iulie 2008, 20:15

l-ati umflat voi prea mult in photoshop ;)

 •  02 Iulie 2008, 15:43

pacat de el...i s-a urcat faima la cap....era cel mai bun

Vezi toate comentariile (16)
Comentează