INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  WOLFSBURG - REAL MADRID 2-0

Gripați în garajul Porsche » Real, trădată de apărarea fragilă și atacul risipitor la meciul cu Wolfsburg

Căpitanul Ramos (în duel cu Schurrle) a fost printre cei 5 madrileni notați cu linie de AS
Căpitanul Ramos (în duel cu Schurrle) a fost printre cei 5 madrileni notați cu linie de AS

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 00:00

Madrilenii au pierdut după 11 luni în Ligă, trădați de apărarea fragilă și atacul risipitor.

De la 2-1 în Clasico la 0-2 în Ligă în doar 4 zile! Real a parcurs, periculos de repede, drumul care riscă să-i compromită întreg sezonul.

Eșecul cu Wolfsburg (0-2) se explică prin ziua înfiorătoare a defensivei, neputința trioului BBC, accidentarea lui Benzema (doar o contuzie la genunchi) și, în ultimul rând, erorile de arbitraj.

737 de minute rezistase Keylor Navas fără gol în Ligă. A încasat însă două în ceva mai mult de o repriză. Draxler l-a adormit pe Danilo, Schurrle l-a păcălit pe Rocchi, primind penalty gratuit după duelul cu Casemiro la 0-1. Henrique a defilat în stânga, Ramos scăpându-l ușor pe Arnold la 0-2.

Sigur, Madridul trebuia să primească un 11 metri la Bale, iar golul lui Ronaldo a fost anulat pentru un ofsaid dubios, ambele la 0-0. Mai bine l-ar blama pe Benzema, ce a ratat și singur cu portarul!

"Acest Madrid este ca un tango. Azi, un jurământ, iar mâine, o trădare. 10 minute de teroare și 80 de siestă au împins Realul pe marginea prăpastiei"
AS, cotidian spaniol

23 de aniau trecut de la ultima ocazie când Real a remontat un 0-2 în Ligă. S-a calificat în 1993, după 2-4 cu Steaua Roșie, la Belgrad

WOLFSBURG - REAL MADRID    2-0

(R. Rodriguez 18 penalty, Arnold 26)

WOLFSBURG: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Dante, R. Rodriguez - Guilavogui, Luiz Gustavo - B. Henrique (80 Trasch), Arnold, Draxler (90+3 Schafer) - Schurrle (85 Kruse). Antrenor: D. Hecking

REAL: K. Navas - Danilo, Pepe, S. Ramos, Marcelo - Modrici (64 Isco), Casemiro, Kroos (85 J. Rodriguez) - Bale, Benzema (41 Jese), C. Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane

A arbitrat Gianluca Rocchi (Italia)
Returul are loc pe 12 aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close