INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCA PLEACĂ AZI

Guardiola e îngrijorat: "Trebuie să ajungem cumva la meci"

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Norul de cenuşă vulcanică i-a dat peste cap şi planurile campioanei Europei. Tehnicianul Guardiola a ţinut azi-noapte, după remiza albă cu Espanol, o şedinţă cu şefii clubului şi a decis să devanseze cu o zi deplasarea în Italia. După antrenamentul de la prînz, jucătorii Barcelonei vor merge la aeroport pentru a căuta primul zbor disponibil: Pisa, Roma sau măcar Bologna.

Gazzetta dello Sport dezvăluie itinerariul catalanilor, care vor să parcursă restul drumului către Milano cu autocarul. Guardiola ia în calcul şi cea mai nefavorabilă variantă, dacă spaţiul aerian italian nu va fi redeschis: să plece cu autocarul direct de la Barcelona! "Sînt îngrijorat, pentru că nu e chiar modul ideal de recuperare după meciul cu Espanol. Ştim că UEFA nu va accepta să amîne însă partida şi vom găsi o variantă să ajungem", a declarat Guardiola.


Cei 4.000 de fani ai Barcei care şi-au cumpărat bilet vor pleca spre Milano pe toate căile, folosind maşina, vaporul, trenul sau autocarul. Semifinala tur Inter - FC Barcelona se dispută marţi, de la ora 21:45, la Milano.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează