INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Haaland l-a insultat pe arbitrul meciului cu Real » Amenințat de Marciniak: „Repetă ce-ai spus și te dau afară!”

Erlin Haaland și arbitru Szymon Marciniak
Erlin Haaland și arbitru Szymon Marciniak

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 20:02 / Actualizat joi, 18 mai 2023 20:22

În prima repriză a semifinalei Manchester City - Real Madrid (4-0), Erling Haaland a avut câteva dialoguri dure cu arbitrul polonez Szymon Marciniak, care l-a avertizat că îl trimite la vestiare dacă nu încetează.

Szymon Marciniak, 42 de ani, e în vârful carierei. Pe 18 decembrie, în Qatar, arbitrul polonez a condus finala Mondialului, Argentina - Franța 3-3, 4-2 la penaltyuri, prestația sa fiind foarte apreciată.

Presa poloneză: „Szymon Marciniak a fost cel mai bun de pe teren”

În Liga Campionilor 2022-2023, nu va fi delegat și la ultimul act, dar a fost „central” la finala din semifinale, Manchester City - Real Madrid. A fost foarte aspru și nu a acceptat ca jucătorii să depășească o anumită limită în protestele la deciziile sale.

Potrivit presei poloneze, „Szymon Marciniak a fost cel mai bun de pe teren, deși City a fost extraordinară. Arbitrul a demonstrat calm, autoritate și a avut control total asupra jocului, fără să facă mult efort”.

Povestea extraordinară a lui Bernardo Silva, jucătorul pentru care Pep Guardiola și-a încălcat regula la Manchester City: „Îi spun doar «OK»”
MANCHESTER CITY
Povestea extraordinară a lui Bernardo Silva, jucătorul pentru care Pep Guardiola și-a încălcat regula la Manchester City: „Îi spun doar «OK»”

Marciniak s-a repezit la Haaland

În minutul 6, „centralul” a depășit un conflict cu Erling Haaland. Norvegianul deja era supărat, protestând pentru că Marciniak nu fluierase un fault al lui Camavinga asupra lui Bernardo Silva. Apoi, când arbitrul a sancționat intervenția lui Silva la Kroos, scandinavul a răbufnit din nou, și mai vehement. Și în transmisia live s-a văzut că Marciniak s-a repezit spre Haaland urlând la el.

Avertismentul lui Marciniak l-a liniștit pe Haaland

Un fost arbitru polonez, Rafal Rostkowski, a dezvăluit la TVP Sport ce i-a spus Marciniak golgheterului lui City. Rostkowski a aflat că Haaland l-a insultat pe „central”. Iar Marciniak l-a amenințat pe nordic: „Repetă ce-ai spus și te dau afară!”. Cuvinte care l-au făcut pe Haaland să se liniștească. Acesta nu a primit nici cartonașul galben.

La sfârșit, cei doi au discutat și arbitrul i-ar fi explicat lui Erling de ce a luat acele decizii. Iar Haaland i-ar fi cerut scuze.

5cartonașe galbene a arătat Szymon Marciniak miercuri seară, trei pentru jucătorii lui Manchester City, două pentru cei de la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Manchester City i-a convins pe șefii Realului că e timpul pentru investiții serioase » Cine sunt cele patru mari ținte ale galacticilor

Kevin De Bruyne, țipete și gesturi nervoase spre Guardiola: „Taci! Taci!” » Ce a făcut Pep imediat după acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  19 Mai 2023, 15:58

Istvan deja si-a calcat echipamentul pt finala

rumunek
rumunek  •  19 Mai 2023, 11:24

Eu am urmărit un podcast, pe Kanal Sportowy, cu oameni de fotbal, unde cam râdeau de revelațiile lui Rostkowski. Spre deosebire însă de presa din România, cea poloneză scrie de obicei de bine despre sportivii polonezi. *** Noi ne hrănim cu eșecurile alor noștri, ei se mândresc cu realizările polonezilor, chiar mici sau parțial inventate. Urmăriți orice meci al unei naționale poloneze, să vedeți atmosferă și cum sunt susținuți sportivii. Probabil că nu au uniți sub tricolor, pentru ca steagul e in 2 culori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  19 Mai 2023, 07:10

Posibil ca Haaland e ardelean d’ala super-dibaciu’, pentru ca după 95 minute scurte, a înțăles cum stă triaba.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează