INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER

Halagian: "Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată Chivu prost"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Florin Halagian laudă prestaţia lui Cristi Chivu pe Camp Nou şi spune că se aştepta ca trupa lui Mourinho să facă pasul spre finala de la Madrid.

"Mi-a plăcut mult Cristi, a jucat perfect. De altfel, nu-mi amintesc să fi jucat vreodată Chivu prost. Mizez pe Jose Mourinho, dar şi pe valoarea echipei.

Un antrenor nu poate face mare lucru fără fotbalişti buni, că doar nu joacă el. Nu spun că nu are şi antrenorul importanţa lui, că doar el pregăteşte meciul, organizează echipa, dar pe teren au cuvântul jucătorii.

Eu am fost mereu un adept al organizării şi al disciplinei, fără aceste două lucruri nu poţi avea succes. Şi asta în orice domeniu, nu numai în fotbal. De aceea, chiar dacă am simpatizat cu Barcelona, am fost convins tot timpul că Inter va merge în finală", a declarat Florin Halagian în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  30 Aprilie 2010, 11:26

INCA UN BATRIN UITUC.UN ATACANT CU VITEZA IL CAM FENTEAZA FRUMUSEL.LA ANTIJOCUL LUI INTER MAI MERGE MAI INCET, MAI LINISTIT !!!!!!!!!!!!!!

 •  30 Aprilie 2010, 11:10

serios!? pai in manchester -as roma 7-1, cel putin 3 goluri au fost ale lui,doar un exemplu

 •  30 Aprilie 2010, 11:09

"Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată Chivu prost". proasta afirmatie. Sa ne amintim de cateva meciuri de la nationala din ultima perioada in care si Chivu era bomba cu ceas. Sa fim seriosi. E bun dar nu extraordinar. Cat despre meci.. la modul in care au jucat, sa pui toata echipa cu fundul in poarta e si normal ca nu poti da goluri! Sunt tare curios ce o sa se intample in finala. Oricum e o finala urata, din punctul meu de vedere.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează