INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  

Hamza se înclină în faţa lui Moţi: "A fost omul miracol. Fantastic!". Ce le transmite "lupilor" ploieşteni

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 09:41

Younes Hamza n-a mai fost titular miercuri noapte împotriva Stelei, dar, cu toate că a ratat o mare oportunitate în finalul reprizei secunde, şi-a făcut datoria pentru Ludogoreţ la loviturile de departajare.

După meciul-şoc de pe "Vasil Levski", ce-a marcat calificarea în premieră a "verzilor" în grupele Champions League, tunisianul era exuberant.

- Younes, cum te simţi după o astfel de confruntare?
- Încă nu realizezi tot ce ţi se întîmplă, dar bucuria e mare, chiar dacă a fost extenuant. Moţi, în primul rînd, a fost fantastic, a făcut miracole. Îi mulţumim lui şi lui Dumnezeu că ne-au ajutat să ajungem în grupele Ligii.

- Probabil, te feliciţi că ai ales Ludogoreţ în detrimentul Stelei.
- Ştiam de la bun început de ce am ales Ludogoreţ. Şi m-am felicitat de la bun început, nu după acest meci.

- Cu ce echipe vreţi să jucaţi în grupe?
- Cu cele mai tari. Chiar dacă am pierde. Deşi cred că vom face puncte. Vrem să facem istorie la primul sezon în grupele Champions League. Oricum, am fost fantastici, vorbind cu tine, realizez ce meci am putut face. Chiar am meritat calificarea, cu toate că a fost dramatic. Şi mai vreau să mai scrii ceva, te rog!

- Ce anume?
- Succes Petrolului la Zagreb, sper să obţină calificarea în grupele Europa League. Nu e totul pierdut. Ploieştenii să fie fericiţi pentru mine, pentru această victorie contra Stelei, le dedic şi lor succesul.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
comabi
comabi  •  28 August 2014, 15:09

Sunt ploiestean, dar roman, 1st of all. As fi vrut sa se califice Steaua, insa nu dupa meciul jucat. Se calificau si luau 2-3 puncte in grupe, iar banii nu se vedeau in investitii. Totusi, as fi vrut sa se califice. Insa prezenta lui Moti si a lui Hamza, precum si modul in care s-a obtinut calificarea ma fac sa nu regret aprope deloc eliminarea. Bafta Astrei (mda, stiu ca o sa fiu injurat de unii petrolisti infocati) si, mai ales, succes Petrolului! Cred ca au puterea de a marca acolo 2 goluri. 3 insa...

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  28 August 2014, 13:09

Frumos bravo Younes! Oare Ce la va dedica LAto garoilor care l-au dezbracat ca Sa aibe bani de intoarcere peste ani ?? Cred ca stiu :" Ce-I mai negrii din tribune sunteti voi , ciorexii nerecunoscatori si parveniti sclavii ciobanului !!!!"

stapinul_oilor
stapinul_oilor  •  28 August 2014, 13:08

barbat ! Succes Petrolului

Vezi toate comentariile (3)
Comentează