INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Hamza Younes bagă rîcă la Ludogoreţ » Tunisianul pune umărul la calificarea Stelei!

Articol de - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 22:12

Titularizarea tunisianului contra Stelei, din nou, nu-i convine lui Bezjak, care s-a certat cu antrenorul lui Ludogoreţ, Dermengiev


Steliştii au strîmbat din nas cînd au realizat că Younes Hamza a făcut licitaţie cu ei şi-a ales Ludogoreţ, însă acest amănunt s-ar putea să-i ajute în tentativa de a ajunge în grupele Champions League. Sosirea tunisianului la Razgrad l-a scos din primul 11 pe golgeterul sezonului trecut, Roman Bezjak (13 reuşite), care nu se împacă deloc cu statutul de rezervă şi i-a cerut socoteală antrenorului Dermengiev.

"Chiar au avut discuţi aprinse, tehnicianul aproape fiind tras la răspundere că vrea să joace tot cu Hamza titular, la Sofia, deşi tunisianul a avut o prestaţie mediocră la Bucureşti", au comentat surse bulgare.

3 meciuri a bifat slovenul Bezjak în acest sezon, 118 minute fără nici un gol marcat

2 goluri în 3 partide are Hamza pentru Ludogoreţ

"Normal că nici unui fotbalist nu-i convine să fie rezervă, dar am discutat cu Bezjak, a înţeles situaţia şi faptul că echipa se bazează în continuare pe calităţile lui de vîrf de calitate. Nu e o problemă!"
Gheorghi Dermengiev, antrenor Ludogoreţ

Echipa probabilă a Stelei:
Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, L. Sînmărtean, Cr. Tănase - Keşeru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
gazistu
gazistu  •  27 August 2014, 16:29

cojocaru rapa, szukala, varela , latovlevic- prepelita breevled chipciu sanmartean tanase keseru

zidane92
zidane92  •  27 August 2014, 12:55

Jucatorii care nu accepta concurenta si care cum le vine un rival serios pe post incep cu figuri ca ei nu stau ca rezerve,ca sa plece,ca alea alea sunt niste lasi nenorociti! In frunte cu liderul lor Di Maria care de frica lui James a cerut repede transferul!

ticbis
ticbis  •  27 August 2014, 12:31
Postat de satyricon pe 27 August 2014, 12:17

Total de acord. Breveeld e folosit pentru ca e o proaspata achizitie si trebuie sa se justifice banii dati. Dar deocamdata e slabut, e sub Prepe si mi se pare si sub Filip. Prepe mai are un dribling, pase, mai da cate un gol (era sa dea si-n meciul tur). Iar Filip daca ar ajunge la forma din tercut, ar fi titular incontestabil. Din pacate acum se vede acut lipsa lui Bourceanu, ce bun era la mijloc.

Corect! Am o singura observatie de facut: cred ca in momentul asta la Steaua se simte mai mult lipsa lui Pintilii decat cea a lui Bourceanu! Daca-mi aduc bine aminte, dupa plecarea lui Bourceanu, cuplul Prepelita - Pintilii a jucat aproape fara greseala, la fel de sigur in defensiva dar parca cu ceva mai mult aplomb pe faza ofensiva. Drept dovada, atat Pintilii cat si Prepelita au creat faze de poarta si au inscris chiar si goluri. De cand e titular Breeveld, e vraiste in aparare si ofensiva nu este mai deloc sustinuta de mijlocasii centrali. Personal, cred ca cel mai indicat cuplu de mijlocasi centrali in momentul de fata ar fi Prepelita - Sanmartean.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează