INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FENERBAHCE - ȘAHTIOR 0-0

Il Luce se așteaptă la un retur incendiar cu Fenerbahce: ”Ne-am mulțumit cu 0-0, dar e un rezultat bun și pentru ei”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 23:11

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Șahtior, a vorbit despre șansele echipei sale la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după remiza de pe terenul lui Fenerbahce, scor 0-0.

”Un 0-0 important pentru că am jucat bine într-un prim meci oficial. Nici nu ne cunoșteam foarte bine. Fenerbahce a făcut multe transferuri de înalt nivel, așa că nu știam ce se poate întîmpla.

Prima repriză s-a jucat la nivel înalt, însă în a doua ne-am mulțumit cu rezultatul și le-am oferit posibilitatea să vină peste noi. Nu va fi un retur ușor. Acest rezultat e bun și pentru ei, orice gol marcat schimbă raportul de forțe. Trebuie să fim atenți la Lvov”, a spus Mircea Lucescu la DolceSport.

...despre Fred: ”N-avem nici un fel de document în legătură cu Fred. Astăzi urma să fie al doilea test. Rămîne să vedem ce se întîmplă și să vedem și justificarea doctorul naționalei Braziliei. Nu are nevoie de nici un susținător pentru îmbunătățirea performanței, aleargă peste 13 kilometri pe meci” (Mai multe detalii aici)

...despre Istanbul: ”M-am simțit excelent, întotdeauna îmi face plăcere să revin aici. E o atmosferă superbă, ceva ce nu găsești în altă parte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
randoom_._
randoom_._  •  29 Iulie 2015, 01:59
Postat de rizocel pe 29 Iulie 2015, 01:37

***

corect,dinamo aka rusinea romaniei trece prin cele mai mari umilinte de la infiintare. bine ca trece acuma cand vad toti si mass media este in floare. daca se intampla acum 30 de ani nu era asa grav pentru ei.

rizocel
rizocel  •  29 Iulie 2015, 01:37
Postat de bvd_magheru pe 29 Iulie 2015, 00:29

Zii ba ai fantana la bucatarie !! Galeata o tii la baie ? Esti smecher ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabri80el
gabri80el  •  29 Iulie 2015, 01:10

si RDS nu se asteapta la faliment pt eliminarea cupelor europene din grila?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează