INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN, MIERCURI, 21:30, GSP.RO ŞI PROTV

Impresarul care i-a transferat pe cei mai cunoscuți jucători sîrbi din Liga 1 nu o vede pe Steaua favorită: "Partizan are o viteză în plus"

Babovici e omul care
declanșează atacurile
sîrbilor, responsabilul
cu fazele fixe și cu
pasele decisive
Babovici e omul care declanșează atacurile sîrbilor, responsabilul cu fazele fixe și cu pasele decisive

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2015 00:00

Zvonko Milojkovici, impresarul sîrb care a adus mulți jucători în România, precum Bozovici, Vranjkovici, Martinovici sau Djalovici, o analizează pe Partizan și spune că Steaua are șanse mici să se califice

Vorbește cursiv româna și petrece mult timp pe meleagurile noastre, avînd mulți fotbaliști în Liga 1 pe care-i reprezintă. Impresarul Zvonko Milojkovici, sîrb la origine, le cunoaște bine pe ambele formații și susține că formația din Belgrad e favorită în "dubla" din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Viteză, tehnică și forță, mixul perfect!"

Agentul consideră că roș-albaștrii au avut ghinion la tragerea la sorți și spune care sînt punctele forte ale vecinilor de la vest: "Nu vă supărați pe mine, dar Steaua nu are mai mult de 20 la sută șanse să meargă mai departe. Partizan e o echipă completă, are tot ce-i trebuie, e foarte puternică, are niște jucători excelenți, unii foarte rapizi, precum Oumarou sau Zivkovici, o mare speranță a fotbalului sîrbesc, nimeni de la Steaua nu-i poate opri pe aceștia doi. Apoi, are ceea ce Steaua a pierdut acum o jumătate de an, un Sînmărtean. Acesta este Babovici, un fotbalist foarte tehnic, pasează excelent și execută bine loviturile libere".

"Steaua va pierde la mijloc"

Milojkovici știe și unde vor avea roș-albaștrii cele mai mari probleme: "Cu tot respectul pentru jucătorii Stelei, cred că ce are acum Partizan în zona centrală a liniei mediene este peste variantele pe care le are Rădoi. Oricare ar fi cei doi mijlocași centrali pe care-i va folosi, consider că Brasanac și Jevtovici sînt peste ei. Primul e un mijlocaș care are și tehnică, știe să urce cu mingea, să paseze. Cred că per ansamblu, echipa din Belgrad are o viteză în plus".

Impresarul le-a oferit însă și un pont steliștilor, dezvăluind care e punctul slab al celor de la Partizan: "Sînt acoperiți pe majoritatea posturile, dar au ceva probleme în defensivă, în centru și în banda stîngă. Fundașul dreapta, Vulicevici, e foarte bun, acolo vor încerca degeaba".

28.700.000 €este cota de piață a Stelei conform siteului de specialitate transfermakt.de, cu 8 milioane mai mult decît cea a lui Partizan

"Aveţi mare grijă la Saşa Ilici, un adevărat lider! Este un personaj autoritar, știe să se impună și toată lumea îl ascultă. Îşi coordonează excelent coechipierii, chiar şi atunci cînd e pe banca de rezerve"
Rade Jaksici, jurnalist sîrb

"Vidici nu poate evolua în România!"

Zvonko Milojkovici critică decizia FRF de a limita străinii din Liga 1, hotărînd că un club nu mai poate aduce un fotbalist extracomunitar, dacă acesta nu a bifat în ultimul an măcar trei prezențe la echipa națională: "E cea mai mare prostie pe care ați făcut-o! Practic, ați închis ușa sîrbilor pentru că nu aveți bani pentru a-i aduce pe cei de la «națională». Voi vă dați seama că eu, dacă l-aș avea pe Nemanja Vidici de la Inter, care a jucat ani buni la Manchester United, nu l-aș putea aduce în România pentru că nu are acele prezențe la lot?! Nu vi se pare absurd?".

Martinovici mizează pe Steaua

Novak Martinovici, fundașul central care a evoluat în Ghencea între anii 2010 și 2012, consideră că roș-albaștrii sînt favoriți la calificare. "Steaua a trecut de adversari și mai puternici. E o echipă mai experimentată, mai matură, știe să gestioneze bine astfel de întîlniri. Eu cred că steliștii vor fi cei care se vor califica, deși nu le va fi ușor", a spus stoperul ajuns la 30 de ani. Acesta și-a început cariera de fotbalist chiar la Partizan, iar ultima oară a fost legitimat la Steaua Roșie Belgrad.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
energydrik
energydrik  •  29 Iulie 2015, 01:37
Postat de bakunin pe 28 Iulie 2015, 15:51

***

Steaua poate doar sa se bata ea singura, pe motive de dezorganizare, lipsa experientei la Radoi sa isi motiveze jucatorii, lipsa de tactita etc Cine sunt astia de la Partizan, niste neica nimeni, ii umfla ziaristii acum... marea lor vedeta Babovici a schimbat 5 echipe mediocre in 3 ani! si bulgarul, superstarul Bojinov, in 2013-2014 nu a prins contract! e rasuflat total, la ultimele 7-8 echipe la care a jucat, a fost ba imprumutat ba liber de contract (adica a primit un sut un ***). Noi ii avem pe Chipciu, Popa, Varela, Stanciu si Mihalcea... fotbalisti cum Partizan doar viseaza sa aiba in lot!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

energydrik
energydrik  •  29 Iulie 2015, 01:21
Postat de davi7 pe 28 Iulie 2015, 18:43

Sansa Stelei ar putea sta intr-un joc f prudent,supranumeric in aparare si pe contraatac dar dupa declaratiile lui Pedrazzini si lipsa de experienta a lui Mirel cred ca Steaua se va opri aici.

Nu inteleg ce a fost in capul lui Pedrazzini, am citit interviul si m-am minunat, daca tot nu e antrenor la Steaua ar trebui sa isi tina gura. E nesimtit *** si a vazut ca e loc langa Dica si Radoi ... o legitimatie nu ar trebui sa iti dea dreptul sa vorbesti! Radoi este mult mai moale decat mi-am imginat, ca fotbalist putea sa sustina un interviu fluent... nici asta nu mai poate acum! din primele meciuri, prima concluzie este ca e incapabil sa isi motiveze jucatorii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

davi7
davi7  •  28 Iulie 2015, 18:43

Sansa Stelei ar putea sta intr-un joc f prudent,supranumeric in aparare si pe contraatac dar dupa declaratiile lui Pedrazzini si lipsa de experienta a lui Mirel cred ca Steaua se va opri aici.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează