INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ”SFERTURI”-RETUR # BARCELONA - JUVENTUS (MIERCURI, 21:45, DOLCE 1, ÎN TUR 0-3)

Încă o remuntada? Barcelona, mesaj sfidător pe twitter înainte de Juventus

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 11:34

Barcelona a uitat deja ce-a pățit la Torino și nu se gândește decât la cum să repete remuntada cu PSG. Are nevoie de încă o minune să supraviețuiască în Ligă, iar Camp Nou e gata de coridă.

Dincolo de cele 98.000 de cartoane blau-grana pregătite pentru o nouă mega-coregrafie, catalanii se motivează cu traseul din acest sezon pe teren propriu:

"7-0, 4-0, 4-0 și 6-1. O invitație la optimism", e mesajul postat luni de club pe Twitter, încadrat de două emoticoane cu braț musculos. Aluzie la succesele cu Celtic, Man. City, M'gladbach și PSG.

Cel mai convins e Neymar, care-a făcut posibil miracolul din finalul nebun cu PSG.

"Nu contează cine joacă în atac, cred în potențialul nostru. Nu mai avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Juventus e foarte bine organizată, dar dacă totul decurge bine repetăm remuntada. Avem unu la sută șanse de calificare, iar pentru restul de 99% trebuie să alergăm, să credem și, cu voia lui Dumnezeu, o să vină și golurile", zice brazilianul.

3 calificăridin 5 eliminatorii în care a pierdut turul cu 0-3 a reușit Barca în Europa, cu Ipswich, Anderlecht și Goteborg, toate la penalty-uri

4 succese în 4 vizite din actuala Ligă are Juve: 4-0, 1-0, 3-1 și 2-0, cu Dinamo Zagreb, Lyon, Sevilla și Porto

"Să se teamă de noi!"

Dybala, autorul unei "duble" în tur și recuperat după accidentare, îl contrazice: "Barca a demonstrat de ce e capabilă acasă, însă noi deținem armele pentru a o contracara.

Să ne privim în ochi și să terminăm treaba". Higuain îl completează: "Și catalanii trebuie să se teamă de noi. Vom avea ocazii de gol și putem marca".

14 din cele 26 de meciuri în care Barca a dat măcar 3 goluri în acest sezon s-au terminat cu diferențe ce i-ar asigura calificarea cu Juventus

"Putem juca împotriva lui Juventus cu opt atacanți și doi fundași, dar avem nevoie de o precizie chirurgicală. N-avem nimic de pierdut" Luis Enrique, antrenor Barcelona

"Barcelona e ca un rechin, simte imediat mirosul de sânge și te devorează. Trebuie să fim și-n retur o echipă scurtă și să jucăm fără frică" Giorgio Chiellini, fundaș Juventus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1502716066415005
Danny Mihai  •  18 Aprilie 2017, 14:06

Le da barca 4 0 scurt cu 2 0 la pauză!!!...cine o fi juventus..Vreo performanță importanta in ultimi 10 ani ?

burgman
burgman  •  18 Aprilie 2017, 12:58

Faceti pe dracu! Jucati cu o echipa italiana, nu cu niste naivi ca francezii aia! Va da Juventus cu terenul in cap pe contraatac, pierdeți si in retur!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează