INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - JUVENTUS 0-3 (ÎN TUR 1-2)

Italia se pleacă în faţa lui Carlos Tevez după prestaţia argentinianului în dubla cu Dortmund: ”Trevez!”

Pentru prima oară în carieră, miercuri, Tevez (stînga) a contribuit direct la înscrierea a trei goluri într-un meci de Ligă // Foto: Guliver/GettyImages
Pentru prima oară în carieră, miercuri, Tevez (stînga) a contribuit direct la înscrierea a trei goluri într-un meci de Ligă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 21:47

Argentinianul a rezolvat de unul singur calificarea bianconerilor în ”sferturi” în cel mai bun sezon al său din ultimii 6 ani.

Cine mai avea vreo îndoială în privinţa lui probabil că şi-a învins-o miercuri. Carlos Tevez chiar a renăscut la Juventus! Dacă Italia are o reprezentantă în "sferturile" Ligii i-o datorează "Apaşului". Cu un gol în prima manşă, o "dublă" şi un assist în returul de la Dortmund, atacantul argentinian a rezolvat aproape de unul singur calificarea. Ca-n vremurile bune, în care îmbrăca tricoul lui Man. United (2007-2009).

"Carlitos e liderul"
Gazzetta dello Sport a fost ieri prima care i-a recunoscut meritele în parcursul reuşit al torinezilor din acest sezon de Champions League: "Carlitos şi-a asumat rolul de lider şi-a tras-o pe Juve după el. A alergat, a bătut loviturile libere în absenţa lui Pirlo, a orchestrat contraatacurile şi a fost letal în faţa porţii adverse".

6 goluri în Ligă
O transformare care are legătură şi cu antrenorul. Altfel decît în perioada Man. City (2009-2013), cînd îl înfrunta pe managerul Roberto Mancini şi refuza să intre pe teren la Munchen, Tevez are acum sprijinul lui Massimiliano Allegri. Şi libertate totală de exprimare. Ceea ce se vede în jocul său, dar mai ales pe tabelă. După 5 ani fără gol în Ligă, în această stagiune a adunat deja 6!

Klopp, ca Răzvan
Dezamăgit de evoluţia Borussiei, antrenorul Jurgen Klopp a vrut să fie singur după meci. Şi-a plecat acasă pe jos! Exact ca Răzvan Lucescu în octombrie 2005, după 1-0 cu Feyenoord în play-off-ul Cupei UEFA. Nervos pe patronul George Copos, antrenorul de atunci al Rapidului a urcat la pas pe podul Grant, de unde a luat autobuzul.

DORTMUND - JUVENTUS 0-3 (1-2 în tur)
(Tevez 3, 80, Morata 70)

DORTMUND: Weidenfeller - Sokratis, Subotici, Hummels, Schmelzer (46 Kirch) - S. Bender (64 Ramos), Gundogan - Reus, Kampl, Mhitarian (64 Blaszczykowski) - Aubameyang. Antrenor: J. Klopp

JUVENTUS: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Vidal, Marchisio, Pogba (27 Barzagli) - Pereyra - Morata (78 Matri), Tevez (81 Pepe). Antrenor: M. Allegri

A arbitrat Milorad Mazici (Serbia)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dehasdeu
dehasdeu  •  20 Martie 2015, 14:27

"Nervos pe patronul George Copos, antrenorul de atunci al Rapidului a urcat la pas pe podul Grant, de unde a luat autobuzul." Asa e... sunt multe autobuze care trec pe Podul Grant... spui Jurnalisti GSP si spui tot!

florin_teodor
florin_teodor  •  20 Martie 2015, 12:18

buna asta : "Klopp, ca Răzvan"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close