INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

Jens Lehmann s-a "uşurat" în timpul meciului cu Urziceni :)

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2009 00:00

În timpul partidei de aseară cu Unirea Urziceni, portarul lui VfB Stuttgart, Jens Lehmann, a surprins printr-un gest inedit: a sărit peste panoul publicitar din spatele porţii şi s-a aplecat, în tot acest timp privind spre teren.

Motivul a fost o nevoie fiziologică de neoprit, pe care Lehmann a fost obligat să o respecte :) În timpul cît Lehmann s-a uşurat, meciul a continuat, cei de la Urziceni fiind chiar în atac în momentul în care portarul german a revenit în poartă. Norocul lui Lehmann a fost că fotbaliştii români nu au încercat un şut de la distanţă.

Managerul lui VfB, Horst Heldt, a declarat pentru Bild: "Mi-a amintit foarte mult de Turul Franţei. Cîteodată nu ai altă opţiune decît să te retragi. A făcut-o cu multă abilitate".

Întrebat după meci de ce s-a ascuns după panoul publicitar, Lehmann doar a zîmbit...

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
calthal
calthal  •  10 Decembrie 2009, 21:36

=)) lol inca o dovada ca unirea fara acele autogoluri nu facea nimic in UCL iar pt semedo sa-i spuna cineva ce e aia o minge si sa-i spuna cum sa suteze, sa preia, ca sa dribleze ar fi prea mult

olaruclaudiu
olaruclaudiu  •  10 Decembrie 2009, 20:41
Postat de pe 10 Decembrie 2009, 14:02

cu alte cuvinte...s-a "usurat" pe urziceni!! haa haa m.e dan petrescu&MM!

ba da praf urziceniul ala frate...chiar k a avut noroc cu caru pana la meciul cu sttutgart...bine imi pare k a luat-o!!si asa sunt o gramada d straini,prea putini romani k s tin cu ei...

 •  10 Decembrie 2009, 18:41

Daca erau mai inspirati si urzicenii sa traga atunci la poarta ar fi fost un gol de mishu lumii :)))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează