INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TIMIŞOARA - STUTTGART, MARŢI, 21:45, TVR 1

Jens Lehmann: "Trebuie să ne calificăm!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2009 00:00

Presa din Germania notează că întâlnirea lui VfB Stuttgart cu FC Timişoara este foarte importantă pentru gruparea din Bundesliga, deoarece echipa antrenată de Markus Babbel are nevoie de banii obţinuţi prin eventuala calificare în grupele Ligii Campionilor, scrie Sport1.de.

"Meciurile sunt foarte importante din punct de vedere financiar. Stuttgart a avut venituri din Liga Campionilor în valoare de 132 de milioane de euro, iar din Cupa UEFA a obţinut aproximativ 99 de milioane", scrie sursa citată, în timp ce Sami Khedira a fost de părere că întâlnirea cu FC Timişoara este "meciul anului".

Antrenorul Markus Babbel a declarat că partida este foarte importantă pentru club. "Echipa trebuie să aibă un parcurs foarte bun, vrem să ne măsurăm puterile cu cele mai bune echipe din Europa", a afirmat acesta.

Portarul Jens Lehmann a comentat şi el întâlnirea cu formaţia din Timişoara: "Aceste două meciuri pot afecta restul sezonului, aşa că trebuie să ne calificăm".

Presa germană scrie că atacantul român Ciprian Marica poate fi titular, chiar dacă a suferit o accidentare acum câteva zile, iar în cazul în care nu va fi apt, va fi înlocuit cu germanul Cacau.

Meciul tur dintre FC Timişoara şi VfB Stuttgart, din play-off-ul Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Dan Păltinişanu.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  17 August 2009, 19:23

Sper in calificare ,chiar daca nu mai sunt timisorean. Am ramas insa POLIST . Marea bucurie este ca maine imi voi lua liber de la munca , pentru a urmari in direct partida cu Stuttgart. Televiziunea canadiana transmite partida ,asa ca ar trebui sa avem si noi (adica Poli) o prestatie pe masura.BAFTA.....Cine stie ? Poate vom iesi si noi dupa dubla cu nemtii ,pe strada, chiar si aici in Vancouver .O doresc si multa bafta !!!

 •  17 August 2009, 18:07

Na asta-i buna,de parca numai Vfb are nevoie de milioanele din CL, Poli ar sughita daca vin10-12 milioane.

ion_john
ion_john  •  17 August 2009, 17:50

frumos fotbalul asta de asta este numit regele sportului ca si farsele de pe cadouri si farse pe care le am vazut si admirat tare mult si sa le faci cunoscutilor

Vezi toate comentariile (7)
Comentează