INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Joacă! » Giedrius Arlauskis şi Cristi Tănase au fost recuperaţi şi vor fi pe teren cu Ludogoreţ

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 26 august 2014 22:11

Dodel revine după 17 zile de pauză cauzată de accidentare, dar Gâlcă are nevoie de el, în condiţiile în care îi lipseşte deja Chipciu


Gâlcă are motive în plus să fie optimist: doi "pacienţi" se transformă în titulari. Arlauskis şi Tănase vor juca în această seară, după ce utilizarea lor a fost sub semnul întrebării în ultimele zile. Portarul se accidentase în prima repriză a celui mai recent meci din campionat, 0-1 cu Ceahlăul, dar a scăpat de dureri şi va intra din start la Sofia. Rezerva Niţă nu ar fi prezentat garanţii suficiente, aşa că vestea recuperării lituanianului e extrem de importantă pentru stelişti.

Devenise esenţială şi prezenţa lui Cristi Tănase în echipă, din momentul în care suspendarea lui Alex Chipciu îl lăsase pe Gâlcă fără un om important din atac. Dodel îşi va lua în primire postul de mijlocaş stînga, pe un flanc care a suferit, în faza defensivă, în partida tur cu Ludogoreţ.

Latovlevici, fundaşul stînga, a explicat, după ce a jucat slab contra bulgarilor, că a fost încurcat de absenţa lui Tănase, cu care e mai obişnuit să facă pereche pe bandă decît este cu Sînmărtean, înlocuitorul lui Cristi în jocul de pe Arena Naţională.

Există întrebarea "Cum se va descurca Dodel la primul meci după 17 zile de pauză?". El nu a mai evoluat de la victoria cu 1-0 contra lui CFR Cluj, în care a şi înscris. Pauza ar putea să-l fi scos din ritmul obişnuit. Timp de două săptămîni, Tănase nici nu s-a antrenat în ritmul maxim, la care s-au pregătit colegii lui. Dar Gâlcă mizează pe faptul că Dodel e un jucător puternic, capabil să ajute echipa într-un meci de luptă, cum va fi cel de la Sofia, şi e un fotbalist în stare să contribuie mult în momentele în care echipa se apără. E argumentul cu care selecţionerul Piţurcă a justificat mereu convocarea şi utilizarea lui Cristi la "naţională", atunci cînd era contestată alegerea lui Dodel.

"S-ar putea să se cunoască în jocul lui Tănase faptul că a lipsit mai mult de două săptămîni. Pentru randamentul unui jucător contează o astfel de pauză"
Dinu Gheorghe, preşedinte Astra

37 de meciuri are Dodel în echipa naţională, pentru care a înscris de 6 ori. E la al 6-lea sezon în tricoul Stelei, cu care s-a calificat an de an în grupele Champions League sau ale Europa League

Echipa probabilă a Stelei:
Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa, L. Sînmărtean, Cr. Tănase - Keşeru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
tbonee
tbonee  •  27 August 2014, 16:12

da gol Tanase diseara :))))) oricine o fi dar tre sa dam un gol neaparat, ca dupa nu ne mai dau ei noua 3 goluri sigur

costibatrinu
costibatrinu  •  27 August 2014, 15:48
Postat de nordik pe 27 August 2014, 14:18

aici te-as contrazice putin....se autofinanteaza??? daca e impins din spate si are meciurile aranjate, sa mearga sigur in europa, normal ca se autofinanteaza! in timp ce o echipa codasa se lupta sa ramana in liga 1 jucand numai fotbal pe teren, la aceeasi nivel de fotbal joaca si steaua, doar ca e mereu, dar mereu impins din spate!!! atentie cu asta!!! normal ca se poate autofinanta!!! si arbitrii se bucura de ceva banuti in plus, normal ca le pica bine si usor sa nu observe niste greseli in timpul meciului!

Aici te-as contrazice si eu putin. Sper sa ma ierti pentru ce o sa te intreb in continuare. Tu esti cumva tampit? Eu am inteles ca vorbesti de "blaturi"(sau ajutor din partea arbitrilor) ale Stelei in Liga 1, nu? Ca e "impins din spate si are meciurile aranjate", nu? Atunci in Europa cine pizda ma-sii ii mai aranjeaza meciurile? Cum a reusit sa elimine echipe ca Legia, Galata si Ajax? Meciuri aranjate? Fluiere platite? Da-o-n ma-sa de treaba. Gandeste baa inainte sa spui prostii. Ti-ar prinde bine.

nordik
nordik  •  27 August 2014, 14:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu tin cu nici dinamo, nici rapid, nici cfr, nici steaua, etc...dar cum ziceai...batranii tin cu alte echipe??? de ce? bantranii sunt muuuult peste tine ca intelepciune, si pe vremuri, candva in anii frumosi a fotbalului, oamenii tineau cu echipele locale, etc...nu cu echipa ce ti se injecteaza din media televizata si scrisa, de cand te nasti!!! du-te in orice sat unde habar n-au ce-i un sapun, sau pasta de dinti...toata lumea va fi stelist!!! iti garantez!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează