INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR SKOPJE 3-0

Jocul cu Vardar a confirmat aşteptările lui Reghe: "Chiar sîntem buni!"

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 03:52

Laurenţiu Reghecampf a comentat entuziast al doilea 3-0 consecutiv al Stelei din acest sezon


- Domnule Reghecampf, un nou 3-0 pentru Steaua, acum la debutul în Ligă...
- În primul rînd, eu sînt mulţumit de joc pentru că ne-am impus ritmul şi ne-am creat multe ocazii. Cei de la Vardar practic n-au existat pe teren, cred că nu greşesc dacă spun că ei nu se ridică la nivelul nostru. Am cîştigat de o manieră entuziasmantă şi am luat o opţiune foarte bună pentru calificare.

- Au fost multe ocazii de gol, sînteţi dezamăgit că nu aţi cîştigat şi mai clar?
- Important e că am realizat ce ne-am propus. Sigur, trebuia să mai marcăm cîteva goluri, dar eu sînt mulţumit şi cu acest 3-0. Consider că am demonstrat şi cu Petrolul, şi cu Vardar că sîntem puternici, măcar la nivelul sezonului trecut!

- Merită vreun jucător laude în mod special?
- Toţi merită să fie felicitaţi, au avut o atitudine incredibilă, au fost foarte serioşi. Chiar dacă s-a scris în presă că cei din Skopje nu sînt valoroşi, băieţii mei au intrat foarte concentraţi pe teren din prima secundă. Acum ne pregătim să ajungem acolo unde ne dorim!

"Forma maximă în trei săptămîni"
- Mihai Costea iar nu a fost folosit, de fapt, n-a mai prins nici lotul...
- Am decis ca pe fotbaliştii care au venit după accidentări să-i integrăm cît mai repede şi să-i ţinem în formă pentru meciurile următoare din campionat, dar şi din Europa. Mihai a avut şansa să joace multe partide în perioada de pregătire, acum trebuie să-i pregătim pe toţi din punct de vedere fizic. Urmează play-off-ul, jocurile din campionat şi toţi trebuie să ajungă la potenţial maxim.

- Este Steaua la nivelul maxim?
- Am avut o perioadă scurtă de pregătire şi nu am avut timp să facem tot ce ne doream. Avem vreme să jucăm din ce în ce mai bine, vom ajunge la ritmul pe care dorim să-l atingem în maximum două, trei săptămîni. Jucătorii au calitate şi nu-mi fac probleme că nu vom ajunge curînd la forma maximă.

- Vineri începe un nou sezon de Liga 1, apoi meciuri din trei în trei zile.
- Ştiu ce program urmează şi tocmai de aceea vreau ca toţi jucătorii să fie pregătiţi!

"Vlad are o ofertă tentantă din Italia"
- Mai pleacă vreun fotbalist, mai vine cineva?
- Cînd ne vom califica în grupele Champions League vor veni ofertele şi ofertele adevărate. Dacă patronul nostru va fi de acord ca unii să plece, atunci vom decide ce vom face. Oricum, vreau să precizez că victoria aceasta i-o dedicăm patronului nostru, familiei şi fetelor sale. Vreau ca prin aceste succese să-l facem fericit aşa cum putem.

- Renunţaţi la Chiricheş dacă intraţi în grupe?
- Nu pot să neg că Vlad are o ofertă tentantă din Italia, însă nu putem discuta decît după eventuala calificare în grupe.

"Aştept să înscrie cît mai repede şi Adi Popa, Stanciu a jucat foarte bine. Am încredere în toţi jucătorii că împreună ne vom califica în Champions League"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Cifrele confirmă că a fost umilinţă
Steaua Parametru Vardar
25 Şuturi la poartă 2
11 Şuturi pe poartă 0
14 Ocazii 0
13 Cornere 1

Adversara din turul 3 se află vineri
Ca şi calificată în faza următoare, Steaua e mai interesată acum de următoarea echipă pe care o va întîlni în drumul spre grupele Ligii decît de meciul retur de la Skopje, de marţea viitoare. Vineri la prînz, la Nyon, va avea loc tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar, iar adversarul se va alege dintre următoarele echipe: Maccabi Tel Aviv, Maribor, Slovan, Sutjeska (Muntenegru), Dinamo Tbilisi, Slovan Bratislava, Molde, Elfsborg, Helsinki, Neftci Baku şi Hafnarfjordur (Islanda).

Returul, pe ProTV
Manşa secundă a turului 2 preliminar din Champions League se va disputa marţea viitoare, pe 23 iulie, la Skopje. Meciul va începe la ora 21:45 şi va fi transmis în direct de ProTV. Pînă la acel joc, trupa lui Reghecampf va mai juca în prima etapă a Ligii 1 cu Ceahlăul, sîmbătă seara, în Ghencea, de la 21:30.

3-0 după 8 ani
Steaua a reuşit să rezolve meciul încă de la pauză, cînd scorul era deja 3-0. Ultima dată cînd s-a întîmplat ca trupa roş-albastră să aibă un avantaj de 3 goluri după primele 45 de minute a fost în toamna lui 2005, în meciul Steaua - Lens, care s-a jucat în grupele Cupei UEFA şi care s-a terminat cu scorul de 4-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Iacob (14), Goian (17), Dică (44, 62).

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (62)
dreamer123
dreamer123  •  17 Iulie 2013, 21:09

mda...modestul leghe

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Iulie 2013, 14:03
Postat de djamorphis pe 17 Iulie 2013, 12:03

Da, da, stelistii au luat inainte de meci metamfetamina sau cum mai este cunoscuta si pastila minune a lui Hilter. Bai dar numai aberatii visati.

n'au ei bani de metamafetamina. au tras din pungi, la vestiare. doza pentru 30 min.

nycullescu
nycullescu  •  17 Iulie 2013, 13:51

suntem buni dar sa nu ne imbatam cu apa rece :)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează