INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE, RETUR / FC BARCELONA - REAL MADRID 1-1 (ÎN TUR 2-0)

Jose Mourinho a fost supravegheat şi la hotel!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 00:12

Suspendat pentru returul de aseară, antrenorul Realului n-a scăpat de reprezentanţii UEFA

Joc de-a şoarecele cu pisica între Jose Mourinho şi UEFA. Suspendat pentru returul de aseară, după ce-a fost eliminat în prima manşă, la Madrid, antrenorul Realului a încercat să-i dribleze pe reprezentanţii forului continental şi, împotriva regulamentului, să comunice cumva cu staff-ul său.

Astfel, a refuzat să mai meargă la stadion, unde putea lua loc într-o lojă sau în sectorul rezervat galeriei Realului:"Sînt locaţii nesigure". Şi-a rămas în hotelul Juan Carlos I, cartierul general al madrilenilor. Evident, cu gîndul că de acolo i-ar putea contacta pe secunzii săi fără să mai fie văzut sau auzit de cineva.

Degeaba. UEFA şi-a trimis un reprezentant pînă şi acolo pentru a-l "marca" pe tehnicianul portughez. Forul continental avea deja un precedent, din vremea cînd Mourinho era la Chelsea. De asemenea suspendat, la un meci cu Bayern, portughezul a ajuns în vestiarul alor săi ascuns într-un coş de rufe!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
anrazvan
anrazvan  •  04 Mai 2011, 15:12
Postat de lordfane pe 04 Mai 2011, 13:38

JM ar fi bun in LIGA1, comportamentul il are, Caracterul e si el in grafic. Valoarea nu se potriveste insa in rest e numai bun sa lucreze cu Becali si Mititelu

daca ar veni in liga lui mitica s-ar impusca multi presedinti care ar vedea ca nu-i pot da banii de reziliere si el joaca asa cum doreste, fara telefoane din tribuna, baga pe ala si scoate pe celalalt. ar fi o distractie maxima sa-l vezi de exemplu la Steaua si jucind cu Onofras si Dica in locul preferatilor becalieni. Plus ca la cum isi face contractele, cit e in obiectiv, nu ai ce sa-i faci)))). Ar fi upgrade-ul suprem la ce se intimpla azi in Romania fotbalistica.

lordfane
lordfane  •  04 Mai 2011, 13:38

JM ar fi bun in LIGA1, comportamentul il are, Caracterul e si el in grafic. Valoarea nu se potriveste insa in rest e numai bun sa lucreze cu Becali si Mititelu

andr33y1986
andr33y1986  •  04 Mai 2011, 10:27

Nu stiu ce sa-ti mai faca :))))Au ajuns de rasu lumii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează