INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ACCIDENTARE

Jose Mourinho nu se va putea baza pe cel mai bun fotbalist al său pentru următorul meci din Liga Campionilor: "Mă deranjează să văd că fotbaliştii nu sînt respectaţi!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 19:35

Chelsea nu va putea conta pe cel mai bun atacant al său din acest sezon. Diego Costa a revenit de la naţionala Spaniei, însă s-a accidentat şi nu va putea juca în meciul de marţi cu NK Maribor, din grupele Ligii Campionilor.

" Diego Costa nu va putea juca în meciul cu Maribor. Vom vedea dacă va fi apt pentru partida de campionat de la finalul săptămînii. Accidentarea lui este serioasă şi nu se poate antrena.

Accidentarea lui Diego Costa a recidivat la meciurile naţionalei Spaniei, deoarece a fost forţat în ambele întîlniri, cu Slovacia şi Luxemburg. Nu le spun niciodată jucătorilor să nu meargă la naţională, ba chiar şi încurajez, dar mă deranjează să văd că fotbaliştii nu sînt respectaţi", a spus Mourinho.

Costa n-a marcat nici un gol pentru Chelsea în Liga Campionilor, însă a înscris de 9 ori în cele 7 meciuiri jucate în Premier League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Octombrie 2014, 21:21

Jose esti cel mai mare specialist in viata...Te veneram ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează