INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, 26 IULIE, 21:00, PROTV, GSP.RO

Jucătorii de la Sparta Praga sunt siguri că vor trece de Steaua: "Avem mai multă experiență, ne calificăm!"

Frydek e un produs 100% al Spartei. El a mai jucat la Senica și la Liberec, sub formă de împrumut
Frydek e un produs 100% al Spartei. El a mai jucat la Senica și la Liberec, sub formă de împrumut

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 00:00

Cehii nu se sperie de Steaua și sunt siguri că vor merge mai departe în Champions League.

Mijlocașul Martin Frydek nu are nicio emoție pentru duelul cu roș-albaștrii din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, de marți seara.

"Vom câștiga meciul de acasă, iar de la București trebuie să ne întoarcem cu un rezultat bun. Șansele sunt echilibrate, dar calificarea este doar în mâinile noastre. Avem mai multă experiență, am demonstrat în ultima ediție europeană că avem calitate. Este o motivație uriașă să ajungem din nou în Champions League și vom lupta să gestionăm așa cum trebuie meciul de marți, de acasă. Nu o să fie simplu, însă motivația noastră este mult mai mare!", spune mijlocașul de 24 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro.

Venit în sezonul trecut la Sparta de la Slovan Liberec, Frydek a ratat la limită participarea la Campionatul European din Franța.

"N-am timp de regrete. Mă simt excelent la Sparta, sper să intrăm cât mai repede în ritmul maxim și să începem să marcăm și goluri. În amicalul cu Fenerbahce am ratat mult și n-am înscris. Îmi doresc să ne revanșăm cu românii", a mai spus Martin, cunoscut ca un tip foarte dur, care încasează foarte multe cartonașe galbene.

Bilete pentru retur

Steaua a scos, de ieri, la vânzare biletele pentru partida cu Sparta Praga de la București. Prețurile tichetelor pentru manșa retur sunt: peluze - 20 lei, tribuna a II-a între 35 și 75 lei, tribuna I între 75 și 200 de lei. Acestea pot fi comandate online de pe biletesteaua.ro, iar în eventualitatea în care nu vor mai fi disponibile bilete la primul inel, vor fi scoase la vânzare şi pentru inelele superioare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
749913671784643
Razvan Marcel  •  24 Iulie 2016, 01:03

Steaua a ajuns rau,ei vand cand vine liga,Becali e amator,putea tine jucatori pt liga,sa se califice,si ii vindea dupa.

898756456920785
Dor Elf  •  23 Iulie 2016, 17:56
Postat de Pompiliu Bota pe 23 Iulie 2016, 16:05

Nu ai dreptate betmen, a mai fost un singur antrenor ,,nestelist,, cu performante la nationala: Angelo Niculescu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  23 Iulie 2016, 16:05

Nu ai dreptate betmen, a mai fost un singur antrenor ,,nestelist,, cu performante la nationala: Angelo Niculescu.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează