INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - LIVERPOOL 6-7 LA GENERAL

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // Jucătorii lui Liverpool așteaptă marele duel cu Real Madrid: "Au jucători remarcabili" » Ce-au zis Wijnaldum și Henderson după meciul cu Roma

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 23:51

Fotbaliștii lui Liverpool abia așteaptă finala de la Kiev cu Real Madrid după ce au eliminat-o greu pe AS Roma, scor 7-6 la general. Englezii au pierdut returul de la Roma, 2-4, după ce câștigaseră pe Anfield, 5-2. 

Wijnaldum și Henderson au oferit primele reacții după meciul nebun de pe Olimpico.

"Real Madrid este o echipă grozavă, cu jucători de-a dreptul remarcabili, dar să ne uităm și la noi. Avem fotbaliști fantastici! Așteptăm cu nerăbdare finala Champions League", a spus Georginio Wijnaldum.

"Niciodată nu reușim să ne calificăm ușor. Ar trebui să fim mai atenți pe contraatac, dar am grestionat bine ultimele 10 minute, chiar dacă am luat acele goluri pe final. Per ansamblu, cred că trebuie să fim mulțumiți de ceea ce am realizat", a zis Jordan Henderson conform UEFA.com.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează