INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Jucătorii lui Ludogoreţ înţeapă Steaua înainte de retur: "Nu e o echipă mare" » Ce spun Hamza Younes şi preşedintele clubului

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 19:25

Preşedintele lui Ludogoreţ a vorbit despre partida retur din play-off-ul UEFA Champions League cu Steaua. Meciul va fi miercuri, de la ora 21:45, în direct la DigiSport, DolceSport, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. 

"O să fie fani care vor ţine cu Steaua, dar nu cred că toţi fanii lui ŢSKA vor ţine cu românii. Steaua are o echipă foarte bună, care m-a impresionat la meciul tur", a spus preşedintele lui Ludogoreţ, Andrei Petrichev pentru ProTV.

De asemenea, Hamza Younes şi Virgil Misidjan sînt de părere că de această dată Ludogoreţ va fi echipa care va controla partida.

"Avem acelaşi nivel cu Steaua, nu cred că trebuie să-i surprindem, ci doar să jucăm bine. Eu cred că pe stadion vor fi mai mulţi suporteri ai lui Ludogoreţ. E bine că nu joacă Alex Chipciu", a spus şi Hamza.

"De data asta Steaua nu mai joacă pe teren propriu, noi jucăm acasă şi sîntem foarte puternici. Fanii lui ŢSKA ar trebui să ne susţină pe noi, pentru că reprezentăm Bulgaria, ţara poate avea o echipă în Champions League.

Steaua nu e o echipă mare, nici noi nu sîntem. Sîntem cam de acelaşi nivel", a spus Virgil Misidjan, mijlocaşul lui Ludogoreţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
fighet
fighet  •  25 August 2014, 11:50
Postat de ortega pe 25 August 2014, 08:53

5tiaua e o echipă de chăckat ... O turmă penală ...

Steaua Buc. joaca an de an in Europa asa cum o facem...o facem....si aducem puncte pt tara asta ca sa joace an de an toate echipele mici din rom si sa se chinuie cu echipe minuscule din alte tari , ca apoi vine unu ka tine sa comenteze aiurea .... Qprost esti ....qprostule care esti Qprost......daca steaua nu ar fi nici UCL sau UEFA cup nu ar mai fi la tv pt tine in România zddreantoooo

ortega
ortega  •  25 August 2014, 08:53

5tiaua e o echipă de chăckat ... O turmă penală ...

tbonee
tbonee  •  25 August 2014, 08:53
Postat de gemminy55 pe 25 August 2014, 08:17

a fost CINDVA O ECHIPA MARE ! cu peste 20 de ani in urma arata fotbal.....din pacate azi e o rusine cu atitia pirnaiasi la club !!plus cu jucatori ce se cred mari vedete dar,de fapt sunt circari si clowni pe teren !cine ii mai suporta si pe caricaturile astea din lot ? o rusine a unui club destul de bun in sport !pot sa se supere suporterii ca asta e adevarul,si il stiu multi dintre ei !a luat-o 'in freza'de la ceahlau,urmeaza s-o mai ia si dela altii ,fiti siguri !

da in 2006 cum era? cand juca semifinale in Uefa? cand toate ziarele ii numeau Uefantasticii?? sau in 2013 cum a fost cand am castigat grupa de Europa League? si am scos Ajax? nu o fi echipa mare, dar e cea mai mare din Romania din toate timpurile, restul sunt niste gandaci opariti pe langa Steaua

Vezi toate comentariile (94)
Comentează