INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2 (6-3 LA GENERAL)

Jucătorii lui Real i-au răspuns lui Pique » Ramos și Isco, declarații acide: "Să se uite din nou la meciul cu PSG!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 09:47

Meciul Real Madrid - Bayern Munchen 4-2 a creat noi tensiuni între jucătorii madrileni și vedetele Barcelonei.

După golul de 2-2, marcat de Cristiano Ronaldo, Pique, fundașul Barcelonei cunoscut pentru declarațiile polemice, a postat pe Twitter un mesaj care a creat scandal. Vezi detalii!

După meci, Sergio Ramos și Isco i-au dat un răspuns pe măsură colegului din naționala Spaniei.

"Ar trebui să se uite la meciul cu PSG și să vadă cum s-a calificat Barca.  Meciul cu Bayern a fost unul complicat, în fața unui rival cu jucători importanți. Real a fost mai bună azi. Am reușit ceva important, am reușit să ne calificăm. Acum e rândul altora", a spus Sergio Ramos.

"În fotbal, deciziile arbitrilor te ajută uneori, iar alte ori sunt împotriva ta. Așa e fotbalul. De exemplu, la Munchen s-a dat un penalty care nu a fost. Dar să reclami aceste faze după finalul meciului este o pierdere de timp", a declarat și Isco Alarcon.

Și Pape Souare, jucător la Crystal Palace, a ținut să îi dea o replică lui Pique, postând faze din meciul Chelsea - Barcelona din 2009, în care catalanii au fost avantajați clar de arbitraj.

Citește și: Nebunie după Real - Bayern » 3 jucători ai nemților au intrat în vestiar după Kassai! A fost nevoie de intervenția Poliției

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1627315747540950
Bertie Joc  •  19 Aprilie 2017, 15:36

Nu asta e logica lor, cel putin asa cred eu. "Hotul striga hotu' ". Eu asta am inteles.. Si Pique ar trebui sa isi vada prima data de meciurile lui, el uita cate meciuri castiga si in campionat si in Europa cu ajutorul arbitrilor. Asta nu scuza nicidecum ce s-a intamplat aseara. Rusine arbitrului si rusine celor de la Madrid ca a fost nevoie sa se califice asa. Pacat ca s-a ajuns la asemenea arbitraje in Champions League...

xclx
xclx  •  19 Aprilie 2017, 10:39

Superba logica pe astia. Daca fura Barcelona sa furam si noi :)))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează