INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Jucătorii lui Real s-au unit împotriva propriului antrenor: "Ne-am săturat de scandaluri, vrem fotbal!"

La
La "Casa Albă" nu mai este linişte. Jucătorii lui Real i-au dat o lecţie lui Mourinho // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 22:34

La Real, stilul arogant, provocator, războinic al lui Mourinho nu mai place nici propriilor jucători, care s-au revoltat împotriva antrenorului.

Săptămîna trecută, miercuri, imediat după egalul cu Villarreal, portughezul a intrat nervos în vestiar şi le-a cerut madrilenilor să critice public arbitrajul. Doar că albii, 3 eliminaţi în acel meci, i-au răspuns într-o singură voce: "Nu!". Iar unii au comentat maliţios, suficient de tare încît să audă Mourinho: "Aceeaşi poveste! Ne-am săturat de scandaluri!". Erau enervaţi că, din cauza conflictelor cu arbitrii şi cu presa, Real mai avea doar 6 puncte avans faţă de Barcelona în campionat.

A doua zi, căpitanul Casillas şi-a adunat coechipierii şi i-a închis uşa în nas tehnicianului: "Numai noi discutăm aici!". Au hotărît să nu mai comunice cu jurnaliştii la partida cu Real Sociedad doar pentru a nu-i face jocul lui Mourinho. Astfel, eliminau orice posibilitate ca vreunul dintre ei - îi suspectau pe Cristiano Ronaldo şi Pepe, lusitanii fiind ultimii apărători ai compatriotului - să pornească un nou scandal la zona mixtă.

Sîmbătă, echipa blanco a trecut ca un compresor peste Real Sociedad (5-1), dar atmosfera din vestiar nu s-a calmat. "Vrem fotbal, nu război!", l-au anunţat pe Mourinho.

"La Apoel, ca în socialism"
În august 2010, cînd au evoluat la Madrid cu Getafe, jucătorii lui Apoel Nicosia au plătit pentru turul stadionului "Bernabeu". Aproape doi ani mai tîrziu, vor întîlni gigantul Real în "sferturile" Ligii. Despre club, preşedintele Phivos Erotokritou spune: "Avem un buget de 9 milioane de euro şi numai doi fotbalişti au 400.000 salariu, media fiind de 250.000. La noi, totul e planificat, ca în socialism, băieţii primesc ca bonus un procent din cîştigurile din Champions League".

467654-caseta-liga-campionilor.jpg

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  27 Martie 2012, 22:52
Postat de sakazuke pe 27 Martie 2012, 03:07

crezi tu ca Theodor Jumătate are nevoie de sursa pt a putea publica cand isi scrie frustrarile si face numai articole anti-Madrid????? inca nu sunteti obisnuiti cu tendinta gsp de a publica numai de rau sau contra Madrid?? nici macar in SPORT sau EL MUNDO DEPORTIVO( ziarele de casa ale lui Barca) nu exista stirea asta........

ai dreptate :) gsp ,tello si rsalexander bolnavii anti real :)) cu fotbalul sunt pe langa dar la polemica sunt primele fete ce apar cu afirmatii de doi lei :))

whitecollar
whitecollar  •  27 Martie 2012, 21:02
Postat de fanreal.madrid pe 27 Martie 2012, 15:01

Cei cu prostia asta de articol? Care este sursa? De unde stiti voi ce se vorbeste in vestiarul Realului bai lesinatilor?

sunt tot aceiasi indivizi, botezatu, jumate si cu niculescu care scriu in drum spre toaleta (sau intorcandu-se de la) articole pe hartia igienica (folosita sau nefolosita). un gazetar adevarat citeaza sursele mentionate, dar in romania plagiatura e la ordinea zilei. domnu' jumate e preten de shpritz cu fratiucu' responsabil cu maturatul vestiarelor pe bernabeu si in momentele manga cum laude uita ca parerile personale nu sunt stiri sportive.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  27 Martie 2012, 15:01

Cei cu prostia asta de articol? Care este sursa? De unde stiti voi ce se vorbeste in vestiarul Realului bai lesinatilor?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează