INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - REAL MADRID 2-3

Geniul Jude! Bellingham, impresionant meci de meci pentru Carlo Ancelotti: „Mă surprinde, are 20 de ani și pare de 30” + Un englez a exclamat: „Balonul de Aur vine spre tine!”

Jude Bellingham înscrie mai mult decât se aștepta Real Madrid. Foto: Twitter
Jude Bellingham înscrie mai mult decât se aștepta Real Madrid. Foto: Twitter

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 15:55 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 15:55

Golul lui Jude Bellingham (20 de ani) la 3-2 cu Napoli, în Liga Campionilor, e comparat cu cele ale lui Diego Maradona, iar evoluția sa e văzută drept o combinație între Alfredo Di Stefano și Zinedine Zidane, două legende ale lui Real Madrid. Are deja 8 goluri în 9 meciuri. El e mijlocașul devenit unul dintre cei buni atacanți din lume.

Jude Bellingham. Nimic nu-l apasă pe tânărul englez. Nici vârsta, 20 de ani, nici clubul la care a ajuns, Real Madrid, nici suma plătită pentru el, 103 milioane de euro. Eliberat parcă de orice presiune, joacă și vrăjește.

Cine sunt Cătălin Țepelin și echipa GSP: modelul românesc a fost copiat de Ringier pentru siteurile sale de sport din Grecia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Kenya, Uganda și Nigeria
gazeta sporturilor
Cine sunt Cătălin Țepelin și echipa GSP: modelul românesc a fost copiat de Ringier pentru siteurile sale de sport din Grecia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Kenya, Uganda și Nigeria

Jude Bellingham înscrie mai mult decât se aștepta Real Madrid

Are numărul 5 pe tricou, purtat și de Zinedine Zidane într-o perioadă magică la „blancos”, dar avansează mult dincolo de zona acoperită în mod normal de un 5. 

Purtat de talent, de entuziasm, atinge de multe ori spațiul numărului 9 și acționează ca un vârf veritabil, înscriind peste ceea ce așteptau și cei mai optimiști fani ai Madridului. Cel mai prolific moment al carierei.

E mijlocașul devenit unul dintre cei mai buni atacanți din lume. Real îl are pe el și, chiar și fără un vârf veritabil, plasa porților adverse continuă să tremure.

Jude Bellingham, 11 goluri influențate la Real Madrid

Marți seară, pe „Diego Armando Maradona” din Napoli, insularul a marcat un gol în stil Maradona, o irezistibilă cursă printre „spectatorii” din iarbă, după ce îi dăruise un assist lui Vinicius. Și, de la 1-0 pentru campionii Italiei, a întors scorul în favoarea lui Real, 2-1.

Bellingham are acum opt goluri și trei pase decisive în primele nouă meciuri în LaLiga și Champions League. E al treilea jucător din istoria clubului care punctează în primele două întâlniri europene, după Christian Karembeu (1998) și Cristiano Ronaldo (2009).

Micah Richards a exclamat: „Balonul de Aur vine spre tine!” 

Marca îl prezintă drept o combinație între Di Stefano și Zidane, i-a oferit nota 9 pe site și trei stele în ediția print, scriind că poate marca peste 30 de goluri în prima stagiune la Madrid. AS.com a titrat pe copertă „Geniul” și i-a apreciat prestația cu trei ași. 

La Londra, în studioul BT Sport, fostul fotbalist englez Micah Richards a exclamat: „Ești fantastic! Balonul de Aur vine spre tine!”.

Și acum, la două luni de la startul sezonului, Carlo Ancelotti e impresionat de el. „Mă surprinde, are 20 de ani și pare de 30. E întotdeauna concentrat asupra meciului, ceea ce e rar pentru un jucător atât de tânăr. E limpede de ce mă surprinde".

Jude Bellingham: „E prea mult să fiu asemănat cu Diego Maradona”

Jude e fericit cu golul său. „E unul dintre cele mai frumoase ale mele, pe un stadion mare împotriva unei echipe mari”, a declarat britanicul la Movistar. 

A devenit stingher când i s-a spus că reușita lui seamănă cu golurile lui Maradona: „E puțin prea mult să fiu asemănat cu Maradona. Din ce am văzut pe YouTube și în documentare, calitatea lui Diego era mult peste calitatea mea”.

Citește și:

Fundașul pentru care Gică Hagi garanta în urmă cu 4 ani a semnat într-un campionat exotic

Avem datele » De ce vrea Becali să scape de Compagno

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  04 Octombrie 2023, 21:16

Asa e Jude. Diego a fost unic. Dar tu vei ajunge departe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează