INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - INTER 2-0

Julio Cesar: „Chivu m-a păcălit”

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Salvator în destule rînduri, Chivu este acuzat de portarul Julio Cesar că s-a ferit la golul 2 al lui Gerrard

A debutat la Inter în Anglia. În urmă cu aproape 7 luni, la Londra, Chivu intra după pauză în amicalul cu Arsenal şi "nerazzurrii" cedau pe final (1-2), printr-un gol al lui Van Persie. Nici la Liverpool nu i-a ieşit prea bine căpitanului "naţionalei", ce riscă să iasă încă din "optimile" Ligii.

A pornit ezitant pe "Anfield Road", în postura de fundaş stînga. Cartonaş galben încasat în minutul 5. "Un fault stupid la Gerrard şi avertisment foarte rapid. Prea timid a intrat în meci", l-a acuzat "Il Giornale". Eliminarea lui Materazzi după doar jumătate de oră i-a schimbat poziţia în teren. A fost mutat de antrenorul Mancini pe postul său preferat, din bandă în centru, alături de Cordoba. "Acolo, Chivu a fost solid şi credibil în intervenţii", l-a lăudat acelaşi "Il Giornale".

Mai ales în repriza secundă, cînd Liverpool a riscat pe ofensivă, Chivu a reuşit intervenţii salvatoare. Dar a şi greşit. L-a scăpat o dată pe Crouch, lăsîndu-l să preia şi să finalizeze. "L-a luat în consemn pe lunganul Peter, dar alţii au fost cei ce au lovit", l-a caracterizat "Gazzetta". Are vină la golul doi. "Mişcarea lui Chivu m-a păcălit", l-a acuzat Julio Cesar. Portarul brazilian a plonjat tîrziu după ce Cristi s-a ferit să încerce să devieze "bomba" lui Gerrard. Bară-gol: 0-2.

2
este numărul faulturilor comise, dar şi suferite, de Cristi Chivu în partida de la Liverpool
6
este nota românului din "Gazzetta dello Sport". Doar Julio Cesar, Maicon şi Zanetti au primit mai mult
29
este numărul meciurilor consecutive fără eşec reuşite în ultimele 4 luni de Chivu la Inter

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  21 Februarie 2008, 21:41

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? . Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe b= u= x= .to. (fara egal si legat) in dreapta sus da click pe register. 2 Completeaza casutele de acolo. Unde scrie REFERRER SCRIE piticlaur (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. Apesi pe SurfAds si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site din iul;ie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  21 Februarie 2008, 17:32

mai nici chivu nu o fi mare jucator,dar nici muia aia de portar nu are nici un drept sal acize.portarul a gresit si la primul gol cand a plonjat pe sub minge iar la golul 2 a fost penibil,nici eu nu luam un astfel de gol....deci omul cel mai varza al meciului a fost julio cesar....

 •  21 Februarie 2008, 15:10

Acest mare produs al fotbalului romanesc, la Chivu ma refer,are momente de penibil natural.S-a ,,remarcat,, din nou printr-o figura tipica calusarilor...Nu mai vorbesc de interviurile post-meci in care amesteca niste platitudini exersate cu o mutra zambitor-smecheresca.Chivule, mai lasa-ne ca ne ingretosam de tot.Asteptam resemnati sa vedem cind vei gafa. Din nou...La nationala esti varza, bine ,joci pe un post dupa un panseu al marelui piti. Serios, d-le Chivu fa-ti ordine in joc si in filozofia vietii.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează