INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - MAN. CITY 1-0

Juventus la Max! Italienii sînt deja calificați în optimi, după 1-0 cu City

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 00:00

Pentru prima oară după 7 ani, Juve s-a calificat în "optimi" cu o etapă înaintea sfîrșitului grupelor, depășind-o și-n retur pe Manchester City (1-0).

A fost victoria lui Max Allegri, foarte inspirat în a-i titulariza pe Mandzukici, autorul singurului gol, dar și pe Buffon.

Ajuns miercuri la al 100-lea joc în cupele europene pentru bianconeri, căpitanul a închis formidabil buturile (al treilea meci la rînd la Torino în Ligă), salvînd în minutul 82 pe linia porții în fața lui Yaya Toure: "Ne batem cu oricine de la egal la egal, dar sper să n-avem ghinion să dăm peste Barca și Bayern".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
filip_andrei_giuliani
filip_andrei_giuliani  •  27 Noiembrie 2015, 13:15

Mare, mare noroc ca Allegri a avut geniala idee de a-l titulariza pe Buffon, prin asemenea "nebunii" se evidentiaza marii antrenori. Nu stiu ce antrenor de pe lumea asta s-ar fi gandit sa incerce asa ceva, sa joace cu cel mai bun portar din istoria fotbalului modern intr-un meci din grupele UCL!! Bravo Max!! Forza Juve!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează