INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN

"Kaiserul" Franz Beckenbauer îl pune la colţ pe Pep Guardiola: "Devenim ca Barcelona, de neprivit" :O

Pep Guardiola pe banca lui Bayern Munchen, foto: reuters
Pep Guardiola pe banca lui Bayern Munchen, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 martie 2014 12:58

Spaniolul Pep Guardiola a calificat-o pe Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, domină Bundesliga cu o autoritate nemaivăzută în fotbalul german şi arată că şi-a pus din plin amprenta asupra jocului bavarezilor.

În mod normal, fostul antrenor al Barcelonei ar trebui să fie păzit de orice reproş. Totuşi, Franz Beckenbauer nu a fost deloc măgulitor cu antrenorul care ghidează echipa la care "Kaiserul" a cunoscut gloria.

Bayern Munchen a terminat meciul cu Arsenal, de pe Allianz Arena, la egalitate, scor 1-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, graţie victoriei cu 2-0 de pe Emirates.

Guardiola a fost mulţumit: "Jucăm împotriva unor adversari foarte puternici, nu putem marca multe goluri încontinuu. Am jucat foarte inteligent împotriva lui Arsenal. După ce ei au egalat, am avut 15 minute destul de grele, dar am reuşit să facem faţă cu brio".

Într-o declaraţie pentru BBC, Franz Beckenbauer, cel care a jucat timp de 13 sezoane în tricoul lui Bayern Munchen, pentru care a înscris 60 de goluri, a fost mult mai puţin impresionat. Dacă mulţi consideră că filosofia lui Guardiola a început să prindă contur la Bayern, iar echipa a crescut în spectaculozitate, "Kaiserul" nu este de aceeaşi părere. "Cu timpul, o să ne transformăm în Barcelona, o să devenim de neprivit. Jucătorii vor ajunge să paseze mingea înapoi pînă pe linia porţii". :O

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (55)
plischi
plischi  •  21 Martie 2014, 05:49

bayern ca bayern, dar pe mine ma ingrijoreaza faptul ca in intreaga europa acest tika-taka face prozeliti, ca am ajuns sa privesc partidele numai pentru a afla din zece in zece minute care mai este scorul.

dani_val
dani_val  •  13 Martie 2014, 18:46
Postat de legend31 pe 12 Martie 2014, 19:10

aia s-a intamplat odata..sau sa iti amintesc ce s-a petrecut 3 ani mai tarziu? :))..pe langa asta, trebuie sa recunosti, nu este cel mai spectaculos stil

S-a intamplat o data, esti convins si ca se va mai repeta ce s-a intamplat anul trecut? 7-0 in dubla mansa? Una peste alta, nu e prima oara cand beckenbauer vorbeste aiurea, imbatraneste urat din pacate.

lfc_4_ever
lfc_4_ever  •  13 Martie 2014, 10:51

pai nu l-ati angajat voi?

Vezi toate comentariile (55)
Comentează