INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - AKTOBE, MIERCURI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Kazahii au venit la Bucureşti să se apere: "Nu ne e frică de Steaua, vom juca foarte disciplinat"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 19:12

Vladimir Gazzaev, tehnicianul celor de la Aktobe, a vorbit despre şansele echipei sale de a o elimina pe Steaua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Prima manşă din Kazahstan s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.
"Ne aşteptăm ca mîine să avem un meci foarte interesant pentru că jucăm cu o echipă foarte puternică, foarte bine pregătită, iar scorul din tur confirmă acest lucru.

Steaua este mai puternică decît noi pe hîrtie, dar jucătorii noştri vor da totul pe teren pentru un rezultat cît mai bun. Nu ne este frică de nimeni. Vom juca foarte disciplinat, foarte bine organizat, deşi ştim că va fi foarte greu", a declarat Vladimir Gazzaev.

Meciul dintre Steaua şi Aktobe va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dtdr
dtdr  •  06 August 2014, 19:42

Multi dintre cei care scriu ,( nu numai cei de la gsp ), au mari lipsuri in cunoasterea limbii romane. Eemplu, in titlul acestui articol " KAZAHII " . Corect, conform DEX " CAZACII ". DEX: " CAZÁC, cazaci, s. m. 1. Persoană făcând parte dintr-o populație rusă care a colonizat odinioară anumite regiuni ale statului moscovit și care, în schimbul unor privilegii, era obligată să apere țara împotriva invaziilor "

ortega
ortega  •  05 August 2014, 22:35

De ce nu se semnează tembelul lingător de ckurruri owwine care a vomitat articolul ăsta de rahhat ? Unde zice ăla că vine să se apere ? Safta , tu ești , bălăceancule ? Muyje oylor ynfecte !

ipocritul
ipocritul  •  05 August 2014, 21:45
Postat de valah_basist pe 05 August 2014, 19:42

Sacrificati toti BERBECII de la stana! Prostia, manea, cocalareala si incultura trebuie starpita din Romania! Haterii de apa si zapun trebuie sa moara! Hotii si puturosii la puscarie! Indienii si pakistanezii repatriati! Traiasca Antonescu, traiasca Attila, traiasca Vlad Tepes, traiasca Stefan cel Mare!

Tu esti proost , manelist si coccalar. Prostia intruchipata , o eroare genetica , "blondule".

Vezi toate comentariile (8)
Comentează