INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Kazahii de la Aktobe o ameninţă pe Steaua: "Noi nu venim ca turişti" ;)

Foto: UEFA
Foto: UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 19:55

Steaua şi-a aflat posibilele adversare din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Învingătoarea dintre Dinamo Tbilisi şi Aktobe îi va întîlni pe elevii lui Constantin Gâlcă, favoriţi fiind kazahii, care au cîştigat cu 1-0 în deplasare în prima manşă.
Marat Khairullin, golgeterul lui Aktobe din sezonul trecut, crede că echipa sa are toate şansele să obţină calificarea în play-off, chiar dacă va evolua în turul următor în faţa campioanei României, care a cîştigat prima manşă cu Stromsgodset, scor 1-0.

"Nu sîntem turişti, nu contează unde vom juca, în Norvegia sau în România. Noi avem o treabă de făcut şi o vom face bine. Încă nu ne-am calificat, aşa că rămînem concentraţi pe returul cu Dinamo Tbilisi. Calificarea nu s-a jucat", a spus Marat Khairullin pentru site-ul UEFA.

Meciurile din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor vor avea loc pe 29/30 iulie şi 5/6 august.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iulie 2014, 23:13

bina mah, seriosi mai sunteti..))

cracker
cracker  •  18 Iulie 2014, 22:55

Ei nu vin deloc, ca nu se califica, intorc georgienii meciul la ei. I-au sunat repede jesepe, vrajeala, au declarat pentru UEFA, de parca UEFA se ducea sa faca interviu inainte sa se califice, asata e arti

raducioiu80
raducioiu80  •  18 Iulie 2014, 20:35

vaalahule, vin khazarii !! :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează