INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FAIR-PLAY GERMAN

Klose: "Ştiu că eram în ofsaid, dar mi-am făcut treaba"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2010 00:00

Nemţii au recunoscut după meci că golul victorios a fost neregulamentar. "Am avut senzaţia că eram în afara jocului. Dar dacă arbitrul n-a fluierat, mi-am văzut de treabă", a mărturisit Klose, germanul de origine poloneză.


Cel mai corect a fost Van Gaal. "De zece ani spun că arbitrii trebuie ajutaţi de noua tehnologie. În fotbalul modern nu se mai poate judeca doar din teren, pentru că arbitrul şi asistenţii lui nu mai pot vedea totul. Şi noi am păţit-o cu Bordeaux. Trebuie făcut neapărat ceva", a declarat antrenorul olandez al lui Bayern.

Vezi rezumatul meciului Bayern - Fiorentina 2-1  (video)


Cel mai furios a fost preşedintele Fiorentinei Andrea Della Valle: "Asistentul are nevoie urgentă de o vizită la medicul oculist. Acest personaj e scandalos. Să se lase de meserie! Am stat în tribună chiar lîngă Platini şi ruşinea s-a întîmplat sub ochii preşedintelui de la UEFA. Nu se poate, la acest nivel, să-ţi baţi joc de munca unei echipe de 90 de minute".Andrea Della Valle.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  18 Februarie 2010, 16:46

"E clar mana CFR-ului, prin influente..." citat din Becali+Borcea+Iancu si Porumboiu ca si el vrea sa fie smecher.

 •  18 Februarie 2010, 15:42

hahahahahahahahahahaha ca si foarfeca lui Dinho din meciul cu Man. utd? sau golul lui Seedorf? hahahahahahahahah

 •  18 Februarie 2010, 15:16

mei lasa,lasa dc era 5-1 6-1 nimeni nu zicea nimik,au scapat si amaritii aia de italineni cu 2-1,iau tocat marunt.mei as intoduce scor pt imprestia artistica,italienii ar fi notati cu note sub 4,saxuuuuu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează