INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA 2-2

Kuciak nu crede că Steaua a fost mai bună decît Legia: "Ştiţi care e diferenţa?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 12:46

Portarul celor de la Legia Varşovia, Duşan Kuciak, nu crede că Steaua a fost mai bună decît echipa sa în această "dublă".

Fostul goalkeeper al celor de la FC Vaslui explică şi care sînt diferenţele între actuala sa echipă şi Steaua.

"Nu cred că Steaua a meritat calificarea în grupe, dar a fost mai norocoasă decît noi în cele două meciuri, asta a decis tot.

La fel ca şi în meciul tur, Bourceanu a fost cel mai bun jucător de pe teren! Ştiţi care-i diferenţa dintre noi şi Steaua? Legia a vîndut cel mai bun jucător pe 2 milioane de euro, iar Steaua l-a vîndut la Tottenham pe Chiricheş cu aproape 10 milioane de euro", a spus Duşan Kuciak la finalul partidei.

Legia - Steaua s-a terminat la egalitate 2-2, 1-1 în tur, iar roş-albaştrii s-au calificat în grupele UEFA Champions League după 5 ani de pauză.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (128)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 16:59

statistica arata ca Steaua a fost mult mai buna! esti un frustrat si asa vei ramane dusan gunoierul !

idol
idol  •  28 August 2013, 22:39

haha... de parca diferenta de 8 mil. (pe care nici nu le-am incasat) s-a vazut in teren. nu exista noroc in viata/fotbal. cum judeci prin prisma norocului neinspiratia lui Filip de a trage la poarta din unghi, in locul unei pase in centru la Adi Popa pentru un 3-1 in favoare echipei tale...scor la care nu mai lasai loc de comentarii. sa-i intelegem frustrarea astuia. si noi am fost eliminati si poate nu meritam, dar parca in trecut nu am ratat atat de mult ca in meciul tur de la Bucuresti.

panion44
panion44  •  28 August 2013, 17:39
Postat de zurzu_zurzu pe 28 August 2013, 12:46

Dupa mine Popa si Piovocari chiar daca a dat gol si s a zbatut mult nu s de Steaua.Popa pune capul in pamant si da mingea in fata dupa care fuge,centrarile le da in fundasi sau aiurea,iar Piovocari e lent,trage de el.Si golul l a dat fasait,sa ma exprim asa,pt ca era cat pe ce s o intercepteze Kuciak...Tanase a stricat multe mingi aseara.Avea aere de vedeta.Incerca sa loveasca mingea in figuri...Stanciu cand o sa rezite 90 min,o sa fie vedeta echipei,de departe.Pustiu asta stie cu mingea si pe loc si in viteza si trage bine.Cand si o calibra si sutul va spun ca Steaua o sa l vanda pe 10 mil euro.In ultimi 30 metri explodeaza si e greu ca fundasi sa i faca fata.Pacat ca nu i un pic mai inalt.

se vede ca nu te pricepi la fotbal..pai piovacari a facut cel mai bun joc de cand e la steaua si nu doar ptr gol desi feluli cum l-a dat cu fundul de pamant pe dosa junior care si acum isi mai scoate iarba din fund a fost magistral nu prea vezi asa ceva la atacanti romani...dar piovacari joaca foarte bine si fara minge iar cand o are o protejeaza foarte bine a fost cel mai faultat jucator si asta spune multe...a alergat foarte mult a venit si in aparare a facut deposedari...ce pulpa mea mai vrei..lasa comentariile ptr altii mai priceputi

Vezi toate comentariile (128)
Comentează