INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - OLYMPIACOS 3-1

"L100NEL" » Messi a ajuns o cifră uluitoare în cupele europene, după Barcelona - Olympiacos 3-1

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2017 14:40

Barcelona s-a impus în fața grecilor de la Olympiacos, 3-1, într-un meci în care Messi a marcat un gol. Leo a făcut suta de goluri în cupele europene, cu o ”directă” magică, și a mai oferit un assist. N-a contat că Barca l-a pierdut înaintea pauzei pe Piqué.

"L100NEL". Mundo Deportivo i-a dedicat o nouă copertă lui Lionel Messi, cu un joc de cuvinte precum joaca Barcelonei cu Olympiakos. Magicianul argentinian a intrat de miercuri în clubul select al sutiștilor, unde îl aștepta Ronaldo. Reușita rotundă în eurocupe n-avea cum să fie banală, deși Proto putea face mai mult la "directa" sub bara transversală a decarului blaugrana, care l-a servit și pe Digne la golul desprinderii.

mundo

Din 13 șuturi la poartă ale trupei blaugrana, Leo a trimis mai mult de jumătate (7), trei cadrate. Triplu cât campioana Greciei, care n-a putut profita de eliminarea lui Piqué (al doilea "galben" pentru un gol marcat cu mâna în minutul 41) decât în final, la o fază fixă. Din cele 100 de goluri europene, 97 le-a marcat în Ligă. 

Vezi VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Olympiacos

122 de meciuri i-au trebuit lui Messi să dea 100 de goluri în cupele europene. Ronaldo a avut nevoie de 143

50 de goluri a reușit Leo în cele 51 de meciuri disputate în anul 2017 pentru Barça și "naționala" Argentinei

"Să ia pastile dacă înscrie!"

În minutul 10, camerele TV l-au surprins pe Messi (foto) în timp ce scotea ceva din jambieră, ducând apoi mâna la gură. Misterul a fost dezlegat de "Radio Catalunya": o tabletă de glucoză pentru energizare. Întrebat despre gestul lui Leo, antrenorul Valverde a comentat: "Dacă-l fac să înscrie, poate să ia".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează