INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  "OPTIMI"

La capitolul umor, nemții au deja 1-0 în fața englezilor » Răspuns genial pe contul de Twitter al lui Bayern Munchen după o postare a celor de la Arsenal

Foto: thesportbible.com
Foto: thesportbible.com

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 18:08

Arsenal joacă în deplasare, la Munchen, partida cu Bayern din optimile de finală ale Ligii Campionilor, programată de la 21:45. Duelul dintre cele două a început însă de astăzi pe rețelele de socializare.

Cei care administrează contul de twitter al lui  Arsenal i-au întrebat pe fani cu ce mijloc de transport vor face deplasarea: "Mergeți la Munchen mâine? Ne-ar plăcea să știm cu ce călătoriți la meci și pe cine veți lua cu voi".

Răspunsul din partea lui Bayern a fost aplaudat de internauți pentru umorul de care au dat dovadă nemții: "Vom aduce toată echipa la meci, dar vom lăsa autocarul în parcare".

De altfel, nemții se folosesc foarte mult de Twitter pentru a promova echipa și pentru a le răspunde rivalilor. Ultimul exemplu a avut loc în urmă cu o săptămână când un mesaj publicat de pe contul oficial de Twitter al Ligii a stârnit o reacție amuzantă a celor care administrează contul lui Bayern, care au răspuns printr-un gif cu gestul viral "dab".

Un fan al lui United i-a ironizat pe cei de la Bayern, iar în schimbul de replici a fost implicat și contul oficial al celor de la Bayer Leverkusen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează