INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA

Laurențiu Reghecampf anunță surprize mari pentru mâine: "Nu o să ghiciți echipa de start"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2016 13:12

Laurențiu Reghecampf așteaptă cu interes meciul cu Sparta Praga, de miercuri, ora 20:45, care e în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"E cel mai important meci al echipei noastre. Dacă reușim să ne calificăm, se vor schimba multe în bine. Mă refer și la jucători, la tot ce înseamnă Steaua București. Mă bucur să văd că vine tot mai multă lume la meci.

Sperăm să avem cât mai mulți suporteri. Vom avea nevoie. Va fi un meci dificil. Nu avem probleme de lot, echipa e pregătită. Sper să ne calificăm", a zis Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

...despre sistem: "E ușor de analizat din afară, dar e mult mai greu pe teren. Nu avem voie să ne gândim la 0-0, chiar dacă acest rezultat ne-ar califica. Meciul durează 90 de minute. Cred că se va marca. Sper să dăm noi gol, iar adversarul nu. Știm ce avem de făcut. Suntem pregătiți și de penalty-uri. Vor fi câteva surprize, dar nu vă zic. Nu cred că o să ghiciți echipa de mâine. Sunt sigur de asta".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
vlady1990
vlady1990  •  02 August 2016, 14:03
Postat de Tara Ion pe 02 August 2016, 13:49

pe bune!!!!!!!!!!!!nita-tamas,mitrea,tosca,moncilovici-enache,pintili,stanciu-adi popa,golubovici,hamroun

Mitrea nu are drept de joc pentru acest meci, in rest cam asta o sa fie echipa.

balauru48
balauru48  •  02 August 2016, 18:00

Nu vor lipsi din echipa guta, adi minune, piti talent si vali vijelie, SE STIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  02 August 2016, 17:36

Ma increzutule ,pe cine intereseaza echipa ta?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează