INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT ST. PETERSBURG 0-0

Levy: "Le-am zis băieţilor că sînt mîndru de ei, meciul de azi mă face să fiu optimist pentru retur"

Ronny Levy
Ronny Levy

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, spune că şi-a felicitat jucătorii după meciul cu Zenit. Levy recunoaşte că a fost surprins de valoarea formaţiei ruse, despre care ştia că nu e o echipă oarecare, dar nu se aştepta să fie totuşi atît de bună.

"N-am făcut un joc plăcut ochiului, dar a fost eficient. Nu vreau să vorbesc despre arbitru, chiar dacă a făcut cîteva greşeli. E un rezultat bun acest 0-0. În repriza a doua am încercat să-i surprindem pe atac.

Ştiam că cei de la Zenit sînt foarte buni, dar m-au surprins să-i văd chiar atît de buni pe ruşi! Meciul făcut de noi azi mi-a dat speranţe să fiu optimist pentru retur. Fotbalul e surprinzător, aşa că sperăm în continuare.

Am înţeles de la Pădureţu că nu a lovit, aşa că nu ştiu ce să zic despre gestul lui. Penalty la Rosina? Nu ştiu, v-am zis că nu vorbesc despre arbitraj.

Le-am spus băieţilor la final că mi-a plăcut spiritul lor de a lupta, că sînt mîndru de ei şi sper să repetăm jocul bun şi în retur", a spus Levy la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alex__
alex__  •  28 Iulie 2010, 21:21

Si eu sunt mandru de baietii de la Urziceni care au facut o superperformantza in UCL anul trecut si sper sa continue si anul asta!

cvimer
cvimer  •  28 Iulie 2010, 07:53

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii si analize despre fotbalul romanesc si international si despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Fotbal in stare pura. Participa la marele proiect despre cocalaria in fotbal. Voteaza Selectionata Mondiala a c0calarilor. Vino pe fotbalvvv

brandan
brandan  •  28 Iulie 2010, 00:01

totul despre Unirea-Zenit pe www.unireaurziceni.t k ( t k fara spatiu)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează