INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

VIDEO + FOTO Sparta Praga - Steaua 1-1 » Echipa lui Reghe are prima șansă la calificare după golul fabulos marcat de Stanciu

FOTO: Ștefan Constantin +40   FOTO
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 22:50

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc miercuri, 3 august.

Vezi AICI cum s-a desfășurat meciul

Sparta Praga - Steaua 1-1 (Sural 35'/ Stanciu 75') - VIDEO

Primă repriză cu oscilații

Steaua a început foarte bine, iar Stanciu a reluat cu capul din șase metri, dar portarul Bicik a respins. După 10-15 minute bune ale roș-albaștrilor, cehii au echilibrat meciul și au început să pună probleme.

În minutul 35, Sural a deschis scorul, cu o lovitură de cap de la 6 metri. Acesta profitat de marcajul larg al steliștilor și l-a învins pe Niță. Până la pauză, cehii au avut mai multe ocazii, dar nu au mai marcat.

Steaua a revenit în a doua repriză

După pauză, Reghe a mutat cu Adi Popa și Muniru, iar jocul Stelei a crescut. Steliștii au pus stăpânire pe joc au avut o ocazie imensă prin Golubovici.

Golul egalizator a venit în minutul 75. Nicolae Stanciu a executat perfect o lovitură liberă de la 16 metri, iar portarul Bicik nu a avut nicio reacție.

Până la final, cele două formații au căutat golul victoriei, dar acesta nu a venit. Astfel, calificarea se va decide la București. Meciul retur va avea loc miercuri, 3 august.

 

Echipele de start:

Sparta Praga: Bicik - Holek, Brabec, Kadlek - Zahustel (Costa 79'), Dockal, Frydek, Cermak (Matejovsky 63'), Konate - Sural (Fatai 59') Lafata 
Rezerve: Koubek, Mazuch, Marecek, Julis
Absenți: Vacha (accidentat)
Antrenor: Zdenek Scasny

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Achim (D. Popescu 89') - Aganovici (Muniru 61'), Stanciu, Tudorie (Ad. Popa 55')- Golubovici
Rezerve: Cojocaru, Simion, Vâlceanu, Mihai, 

 

 
 

update 19:40

În ciuda ploii de la Praga, gazonul arată excelent.

sco0801

UPDATE 18:00

Cu câteva ore înainte de startul meciului, Praga a fost lovită de o furtună puternică. Străzile orașului au fost inundate, iar gazonul stadionului Letna poate avea de suferit.

 

 

 

 

 

Citește și:

Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (518)
catalynn
catalynn  •  26 Iulie 2016, 23:37
Postat de blacksun_14 pe 26 Iulie 2016, 23:33

hai prosthea recunoaste.Cat ai gandit pana ai scris mesajul asta? :)) ***

Lasa tu halepoaica, daca esti stelist nu ai cum sa nu vomiți cand auzi de jiji, dar sa il mai si pupi in ... ca tine si milogul ala de bikinin.

ares123
ares123  •  26 Iulie 2016, 22:39
Postat de faxx pe 26 Iulie 2016, 22:37

nu avea cum ca era motzi in poarta ... motzi a invins fcsb de unul singur .. cu un om in minus timp de zeci de minute si cu motzi portar satul ludogoretz a eliminat atunci cartierul mogosoaia dupa ce l-a ridiculizat si pe duckadam la penalty-uri

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crotalie
crotalie  •  26 Iulie 2016, 21:54
Postat de catalin_cj pe 26 Iulie 2016, 21:52

E jenant Golubovic asta. E de nivelul ligii a doua. Trebuie scos, băgat Popa și încercat cu Stanciu și Tudorie în careu. Insa cine le pasează ca Enache joaca în alt meci, trebuie Tamas sa acopere și zona lui.

Un trident cu motoreta pe aripi si castigam la minim 4 goluri diferenta si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (518)
Comentează