INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - AS ROMA 1-1

Lobonţ a fost lăudat de presa italiană după meciul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

Site-ul forzaroma.info a scris că Bogdan Lobonţ le-a dat siguranţă coechipierilor de la AS Roma în partida de aseară din deplasare, terminată la egalitate, scor 1-1, cu CFR Cluj, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Sursa citată i-a acordat nota 7 internaţionalului român, la fel ca şi site-ul ilpallonaro.com. "Julio Sergio s-a accidentat înainte de meci şi Lobonţ l-a înlocuit cu succes. A dat siguranţă coechipierilor şi a fost pregătit pentru a intra în teren. A avut două parade excepţionale la ocaziile lui Dică şi De Zerbi, dar nu a mai avut ce face la golul marcat de Traore", a scris forzaroma.info, preluat de Mediafax.

"Demn înlocuitor al lui Julio Sergio, portarul român a intrat în teren şi a produs un miracol la ocazia lui De Zerbi", a notat ilpallonaro.com.

Agenţia Datasport şi site-urile ingooggi.it, laroma24.it şi calciomercato.it l-au notat cu 6,5 pe Lobonţ. "Titular în ultimul moment, românul a făcut o partidă mare în faţa conaţionalilor săi. A avut o paradă bună la şutul lui De Zerbi, dar la lovitura de cap a lui Traore nu a putu face nimic", a scris Datasport.

"Lobonţ l-a înlocuit pe accidentatul Julio Sergio şi a fost sigur în intervenţii. Nu a avut nici o vină la golul primit", a notat infooggi.it.

"Precis în toate intervenţiile, românul s-a opus cu succes la ocazia lui De Zerbi. Fără vină la golul încasat", a scris laroma24.it.

"Lobonţ a intrat în ultimul moment printre titulari, dar a fost pregătit şi concentrat", a notat calciomercato.it.

Publicaţiile Il tempo şi Il Sussidiario i-au acordat nota 6 portarului român. "Accidentarea lui Julio Sergio i-a dat şansa lui Lobonţ să apere în faţa suporterilor români. A fost fundamental la ocazia lui De Zerbi", a scris Il Tempo.

"A avut o intervenţie foarte bună la De Zerbi şi nu poate fi învinovăţit la golul lui Traore", a notat Il Sussidiario.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează