INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - MALMO, AZI, 21:45, GSP.RO

”Luce” în căutarea golului » ”Minerii” au nevoie de-o victorie la două goluri diferență cu Malmo, dar n-au mai înscris de 489 de minute!

Lucescu, în fața unui meci de a fi sau a nu fi în primăvara europeană
Lucescu, în fața unui meci de a fi sau a nu fi în primăvara europeană

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 00:00

Echipa lui Mircea Lucescu a marcat ultima oară în grupele trecutei ediții a competiției, la 1-1 cu Porto. Meciul de azi e decisiv pentru locul 3 în clasament.

Șahtior n-are mamă, n-are tată în campionatul Ucrainei. Jucătorii săi înscriu pe bandă rulantă: 3-0 cu campioana en titre, Dinamo Kiev, 7-1 cu Zoria Lugansk, etapa trecută. Pentru antrenorul Mircea Lucescu, durerile de cap încep în Ligă.

Dînd deoparte preliminariile, "minerii" sînt "pe sec" din ultima etapă a grupelor trecutei ediții, de la un 1-1 cu Porto pe "Do Dragao", disputat în 10 decembrie 2014!

După ce au pierdut la Malmo cu 1-0, ucrainenii au nevoie mai mare ca oricînd de goluri în returul din această seară. Mai precis, de-o victorie la două goluri diferență pentru a-i egala pe suedezi la puncte (3) și a putea trece astfel în fața lor la bilanțul "directelor".

Întîlnirea e crucială fiindcă va stabili aproape sigur calificata în "16"-le Europa League, de la primăvară. Chiar dacă apoi mai rămîn două etape de disputat, este greu de crezut că Malmo sau Șahtior le-ar putea lua vreun punct favoritelor Real și PSG.

Hațegan la centru

UEFA a desemnat o brigadă românească la meciul Șahtiorului cu Malmo, condusă de Ovidiu Hațegan. El va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, de "adiționalii" Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. Rezervă e Radu Ghinguleac. Hațegan a mai condus în acest sezon Dinamo Zagreb - Arsenal (2-1), eliminîndu-l pe Giroud de la "tunari".

4 eșecuri și o remiză a înregistrat Șahtior în Ligă după acel 1-1 de la Porto: 0-0 și 0-7 cu Bayern, 0-4 cu Real, 0-3 cu PSG și 0-1 cu Malmo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close