INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  POLI TIMIŞOARA - STUTTGART 0-2

Lucescu: "S-a văzut lipsa de experienţă a timişorenilor. Marica a jucat excelent!"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2009 00:00

Răzvan Lucescu, selecţionerul echipei naţionale a României, spune că în meciul de astăzi cu Stuttgart s-a văzut lipsa de experienţă în Europa a timişorenilor.

"Eu cred că se putea mai mult, Poli Timişoara a eliminat totuşi cîştigătoarea Champions League. Astăzi, s-a văzut că jucătorii Timişoarei nu au experienţă la nivel european, au fost prea trişti după primirea golului.

Ei sînt obligaţi să se bată pînă în ultima secundă. Este de apreciat că Timişoara este deja în grupele Europa League. Marica a jucat excelent astăzi", a spus Răzvan Lucescu la Fanatik Show la Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  19 August 2009, 02:24

CRED CA LUCESCU (ALA mic) DEJA DEZVOLTA O PASIUNE EREDITARA PATOLOGICA, SIMILARA CU SINDROMUL GABOR, PENTRU marica.

 •  19 August 2009, 02:20

Chiar nu inteleg ... si asta de mult timp, cum joaca Marica "bine"!? Parca e atacant!? Este evident ca nu are daru' golului!!! Este ca si cum un chirurg s-ar invarti pe langa masa de operatie si ar spune: nu pot sa-l operez dar uite ce frumos jonglez cu bisturiu! Este jalnic ca atacant sa joci 20,ceva de meciuri la nationala si sa dai 4 goluri!

 •  19 August 2009, 01:39

Am impresia ca asta a vazut alt meci.In afara de faza in care a facut penalty nici nu mai stiam daca Marica mai e sau pe teren.Poate comentatorii de la TVR sint rautaciosi si nu i-au pronuntat numele....Marica n-are ce cauta la VfB-a fost titular doar ca 5-6 jucatori au fost indisponibili...Cred ca Gigel Bucur a facut mult mai mult decit Marica...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează